Follow us

Meghan Markle | Eτοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά ομορφιάς

Μετά τη συγγραφή του βιβλίου της, η δούκισσα του Sussex έχει βάλει στόχο να κατακτήσει κι άλλους επαγγελματικούς τομείς.

MissBloom TEAM
5 summer staples από την γκαρνταρόμπα της Meghan Markle Splash/Ideal Images

Το πρόγραμμα της Meghan Markle φαίνεται πως σύντομα θα γίνει ακόμα πιο απαιτητικό, αφού μαζί με όλες τις ασχολίες που καταπιάνεται τα τελευταία χρόνια, στον τίτλο της θα προστεθεί και ο ρόλος της CEO εταιρείας ομορφιάς.

'Η έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν πολλοί, ύστερα από την κυκλοφορία του δημοσιεύματος της εφημερίδας Sun, που κάνει λόγο για κρυφές επισκέψεις της δούκισσας του Sussex σε επαγγελματίες του χώρου. Ειδικότερα, λέγεται πως η Meghan Markle τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο είχε συναντηθεί αρκετές φορές με τον Bill Guthy, συνιδρυτή της εταιρείας marketing Guthy-Renker, που εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα brand ομορφιάς. Ανάμεσα στο πελατολόγιο τους βρίσκονται τα beauty brand των Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Heidi Klum ακόμα και η εταιρεία IT Cosmetics.

Όπως αναφέρει η πηγή, η Markle συναντήθηκε με τον Guthy στο σπίτι του, συνοδεία του πρίγκιπα Harry και της μητέρας της, Doria, ενώ το ζευγάρι στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό τζετ της εταιρείας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία marketing κοστολογείται γύρω στα 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει δεχθεί πολλά πρόστιμα εξαιτίας παράνομων πρακτικών. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έπρεπε να πληρώσει ορισμένους πελάτες που ισχυρίζονταν πως έχασαν τα μαλλιά τους ύστερα από τη χρήση ενός σαμπουάν τους, ενώ συγχρόνως διαφημίσεις για ένα προϊόν ακμής απαγορεύτηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο γιατί θεωρήθηκαν παραπλανητικές.

Παρόλα αυτά, αν η Meghan Markle εν τέλει κυκλοφορήσει σειρά με καλλυντικά ή με προϊόντα ομορφιάς, ένα είναι το σίγουρο: σε λίγες ώρες όλα τα προϊόντα θα γίνουν sold-out.

Πρόσφατα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρέθηκαν ξανά σε διαμάχη με το Παλάτι, αυτή τη φορά εξαιτίας του νέου βιβλίου του πρίγκιπα Harry, που έχει κάνει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να τρέμουν λόγω των αποκαλύψεων που μπορεί να περιέχει.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ