Ανακαλύψαμε την ιδανική κρέμα ματιών για εξαιρετικά φωτεινό βλέμμα

Είναι vegan, cruelty-free, βιολογική και το καλύτερο προϊόν κατά των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η περιοχή γύρω από τα μάτια μας είναι από τα πρώτα σημεία του προσώπου που εμφανίζει σημάδια της κούρασης. Ο λόγος είναι ότι η επιδερμίδα είναι πολύ λεπτή και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται και να επιβαρύνεται πιο εύκολα. Η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το στρες, η έλλειψη ύπνου, οι πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη, ακόμα και η έκθεσή μας στον ήλιο καταπονούν τα μάτια μας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι, πρήξιμο και έντονες, λεπτές γραμμές. Γι’αυτό και μια κρέμα ματιών είναι απαραίτητο να ενσωματωθεί στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας από την ηλικία των 25 ετών και μετά.

Φυσικά, δεν αρκεί να χρησιμοποιήσουμε ένα οποιοδήποτε προϊόν. Εξαιτίας της μεγάλης ευαισθησίας της περιοχής, πρέπει να επενδύσουμε σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δε θα επιβαρύνει το δέρμα μας και δεν θα προκαλεί ερυθρότητα και τσούξιμο.

Οι beauty editors του Miss Bloom προτείνουμε να δοκιμάσετε την κρέμα ματιών της ελληνική εταιρείας με premium βιολογικά καλλυντικά LABBOK. Πρόκειται για μια κρέμα ματιών που δημιουργήθηκε από βιολογικά συστατικά και είναι 100% vegan και cruelty-free. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της κρέμας που μας κέρδισαν είναι ότι δεν έχει χημικά αρώματα και αιθέρια έλαια, που δημιουργούν ερεθισμούς και τσούξιμο μετά την εφαρμογή τους. Επίσης, είναι δερματολογικά ελεγμένη και allergen-free, γεγονός που την κάνει ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Βρες την κρέμα ματιών της LABBOK

Όλα τα συστατικά της επιλέχθηκαν ύστερα από κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητά τους και τις ευεργετικές τους ιδιότητες για την επιδερμίδα μας. Συγκεκριμένα η κρέμα ματιών της LABBOK περιέχει:

-Τριαντάφυλλο, φύλλα ελιάς και σταφύλι, τα οποία αντιμετωπίζουν τα σημάδια του χρόνου.

-Καλέντουλα, αμαμελίδα και ελίχρυσο που καταπολεμούν τις υπάρχουσες ατέλειες.

-Άρνικα, τσάι του βουνού και μαϊντανό που καταπραΰνουν αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους.

-Βούτυρο καριτέ, γιογιόμπα και τζίντζερ που ενυδατώνουν και κάνουν την περιοχή των ματιών να φαίνεται ξεκούραστη και λαμπερή.

-Νυχτολούλουδο, βρώμη και σησαμέλαιο που θρέφουν χάρη στις βιταμίνες τους την περιοχή των ματιών.

-Αγγούρι, χαμομήλι και αλόη που αποσυμφορούν τα πρησμένα μάτια.

H κρέμα ματιών της LABBOK χάρη στη φυσική της σύνθεση είναι κατάλληλη για ομοιοπαθητική και για τις εγκύους. Από την πρώτη κιόλας χρήση της, νιώσαμε αναζωογόνηση και φρεσκάδα, ενώ η καθημερινή της εφαρμογή παρατηρήσαμε ότι μειώνει αισθητά το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε επίσης οτι δεν νιώσαμε το δέρμα μας να κολλάει, όπως συμβαίνει με πολλές άλλες κρέμες του εμπορίου.

Plus, στα θετικά της ελληνικής κρέμας ματιών είναι ότι η συσκευασία της είναι zero-waste, χειροποίητη και κατασκευάζεται στην Ελλάδα με κομμάτια από ξύλο που έχουν περισσέψει στην εγχώρια ξυλουργική.

Βρες την κρέμα ματιών της LABBOK

Πώς, πού, πόσο και πότε;

- Μεγάλη σημασία έχει πώς εφαρμόζουμε την κρέμα ματιών. Είναι σημαντικό να μην τρίβουμε με δύναμη και βιαστικά αυτή την περιοχή. Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι απαλές, κυκλικές και ταμποναριστές.

- Η κρέμα μπορεί να εφαρμόζεται τόσο κάτω από τα μάτια όσο και στο κινητό βλέφαρο. Μπορούμε επίσης, να βάλουμε λίγο στο κόκκαλο του φρυδιού.

- Η ποσότητα δεν χρειάζεται να ξεπερνά το μέγεθος ενός φασολιού. Η μεγαλύτερη ποσότητα δε σημαίνει καλύτερα αποτελέσματα. Σημασία έχει η ποιότητα.

- Πολύ σημαντικό είναι ακόμα το κάθε πότε εφαρμόζουμε το προϊόν. Οι περισσότερες γυναίκες εφαρμόζουν το προϊόν το βράδυ πριν κοιμηθούν, με την ελπίδα ότι θα ξυπνήσουν με το πιο φωτεινό βλέμμα. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό που αντικρίζουν είναι μεγαλύτερο πρήξιμο και ερεθισμό. Αυτό’ συμβαίνει γιατί γίνεται μεγαλύτερη κατακράτηση νερού. Έτσι, η καταλληλότερη στιγμή για να την εφαρμόσουμε είναι το πρωί, όταν τα μάτια μας είναι περισσότερο έτοιμα να απορροφήσουν και να αξιοποιήσουν σωστά μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο η κρέμα ματιών λειτουργεί και ως βάση για το μακιγιάζ.

More info about LABBOK:

Η LABBOK είναι η πρώτη και μέχρι τώρα μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει λάβει πιστοποίηση cruelty-free από την LEAPING BUNNY INTERNATIONAL. Η LABBOK έχει καταφέρει επίσης, να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο για την επιλογή των συστατικών της, αφού το 2019 βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Pure Beauty στην κατηγορία "Καλύτερα Φυσικά Συστατικά". Στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε και στην κατηγορία "Καλύτερη Συσκευασία". Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλώσιμα, ενώ το πλαστικό έχει αντικατασταθεί από ζαχαροκάλαμο.

Βρες όλα τα προϊόντα περιποίησης της LABBOK

Περισσότερα προϊόντα της LABBOK μπορείς να γνωρίσεις μέσω του Instagram και του Facebook.