Follow us

Η φθινοπωρινή συλλογή καλλυντικών της Essence έγινε 100% vegan

Γνώρισε τα προϊόντα μακιγιάζ του δημοφιλούς brand που ανταποκρίνονται στη μεγάλη τάση του clean beauty.

clean beauty iStock

Η μεγάλη τάση στα καλλυντικά τον τελευταίο καιρό θέλει αυτά να είναι vegan και να ανταποκρίνονται στο clean beauty trend, που θέλει "καθαρά" προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, που να σέβονται τόσο το περιβάλλον όσο και τον άνθρωπο - και φυσικά, τα ζώα.

Με τη βασική σειρά της essence Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021, η δημοφιλής εταιρεία καλλυντικών έρχεται με ένα σπουδαίο νέο: Όλα τα νέα προϊόντα του νέου λανσαρίσματος είναι 100% vegan, δηλαδή χωρίς κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης.

Επιπλέον, έχει αλλάξει και η σύνθεση σε όλα τα υπάρχοντα, αγαπημένα προϊόντα ώστε να είναι κι αυτά vegan. Φυσικά, συνεχίζουν να είναι cruelty-free - όπως ήταν πάντα στην essence.

Πολλά από τα νέα προϊόντα ανταποκρίνονται και στο σύνθημα "skin first, make-up second”, που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Η επιθυμία δηλαδή των γυναικών να έχουν καταρχάς μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα που γίνεται η τέλεια βάση για μια φυσική εμφάνιση με απόλυτη λάμψη. Το επίκεντρο είναι η αίσθηση φροντίδας των προϊόντων - έχουν ευχάριστη υφή, είναι όμορφα και περιποιούνται το δέρμα μας με πολύτιμα συστατικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα "Clean Beauty” της essence περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών και υποστηρίζουν την παραγωγή βιώσιμου φοινικέλαιου. Πες λοιπόν "Αντίο" σε: PEGs, μικροπλαστικά σωματίδια, Parabens.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ