Follow us

3 πανεύκολοι τρόποι να κάνεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου πιο βιώσιμη

Τα προϊόντα που ξέρουμε ότι θα σε ενθουσιάσουν.

Beauty Istock Photo

Κάθε μέρα ψάχνουμε νέους τρόπους να κάνουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας πιο βιώσιμη, έτσι ώστε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην προστασία του πλανήτη και των πηγών του. Κι όμως είναι πολύ πιο απλό απ' όσο πιθανόν νομίζεις. Ακολουθούν δύο πανεύκολοι τρόποι να υιοθετήσεις μια ρουτίνα, που εκτός από sustainable, θα είναι και εξαιρετικά αποτελεσματική:

1. Αντικατάστησε το κοινό σαμπουάν με ένα shampoo bar

3 πανεύκολοι τρόποι να κάνεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου πιο βιώσιμη

Με σύνθεση από φυσικής προέλευσης συστατικά συμπεριλαμβανόμενων πράσινο ορυκτό πηλό Γαλλικής προελεύσεως και οργανικό ελαιόλαδο καλλιεργημένο στην Ευρώπη, το νέο Light & Soft No Plastic Solid Shampoo της weDo/ Professional καθαρίζει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά χωρίς να τα βαραίνει. Γιατί να το προτιμήσεις; Διαρκεί έως και 3x περισσότερο σε σύγκριση με το υγρό σαμπουάν σε μπουκάλι.

2. Αγόρασε ανταλλακτικές συσκευασίες

Wedo

Οι νέες weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες Σαμπουάν, Conditioner και Mask είναι μεταξύ των πρώτων στην αγορά που είναι ανακυκλώσιμες και κατασκευασμένες με 25% ανακυκλωμένη πλαστική ύλη, χρησιμοποιώντας 80% λιγότερο πλαστικό ανά ml. Γιατί να τις επιλέξεις; Μπορείς να τις αγοράσεις για να επαναγεμίσεις τις συσκευασίες των αγαπημένων σου προϊόντων στο σπίτι για να μειώσεις την ποσότητα πλαστικού που χρησιμοποιείς.

3. Στήριξε brands με περιβαλλοντική συνείδηση

Ενισχύοντας περαιτέρω το προφίλ οικολογικής συνείδησής της, η weDo/ Professional συνεχίζει τη συνεργασία της με την Plastic Bank για την απομάκρυνση των πλαστικών από το περιβάλλον. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για κάθε προϊόν weDo/ που πωλείται, 8 πλαστικά μπουκάλια απομακρύνονται από το περιβάλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ