Follow us

H Khloé Kardashian μίλησε για την απώλεια των μαλλιών της ως σύμπτωμα της Covid-19

Και αποκάλυψε την απροσδόκητη DIY μάσκα μαλλιών που θεώρησε ότι τη βοήθησε να μακρύνει και να δυναμώσει τα μαλλιά της.

khloe kardashian Instagram

Μπορεί να ήταν από τους πρώτους ασθενείς που νόσησαν τον Μάρτιο του '20, όταν ο ιός covid είχε μόλις κάνει την εμφάνισή του, όμως η Khloé Kardashian ανοίχτηκε πολύ πρόσφατα σχετικά με τα συμπτώματα που βίωσε.

Η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δύο με τρεις εβδομάδες μετά τη νόσηση είδε τα μαλλιά της να πέφτουν, συνδέοντας αυτήν την τριχόπτωση με σύμπτωμα της covid-19. Λίγους μήνες αργότερα και αφού οι επιστήμονες είχαν αποκωδικοποιήσει τα συμπτώματα και είχαν καταφέρει να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για την ασθένεια, ο οικογενειακός της γιατρός, τον οποίο εμπιστεύεται στο έπακρο, τής εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξαν πάρα πολλές γυναίκες που του ανέφεραν το ίδιο σύμπτωμα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη νόσηση.

Η διάσημη influencer αποκάλυψε πόσο πολύ τής στοίχισε αυτό το γεγονός που ευτυχώς όμως ήταν προσωρινό για εκείνη.

Σήμερα μπορεί να περηφανευτεί για τα πλούσια μαλλιά της που μάλιστα έβαψε ξανθά πριν ελάχιστο καιρό. Η φυσική μελαχρινή Khloé αποχωρίστηκε το κατάμαυρο χρώμα των μαλλιών της για μια frosted sugar blonde απόχρωση μαλλιών που μπορείς να δεις παρακάτω.

Loading...

Τι έκανε όμως η 37χρονη influencer για να δυναμώσει τα μαλλιά της και όχι μόνο να επαναφυτρώσουν υγιή και λαμπερά, αλλά να καταφέρει να τους κάνει νεκαπάζ και να τα βάψει ξανθά;

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: υπομονή, μια ειδική θεραπεία με κολλαγόνο και μια DIY συνταγή μαλλιών με... μαγιονέζα.

Καλά άκουσες, η διάσημη celebrity εφάρμοζε μαγιονέζα στα μαλλιά της πεπεισμένη ότι η νόστιμη αυτή σάλτσα έθρεφε και δυνάμωνε την τρίχα της.

Εμείς να σου πούμε σε αυτό το σημείο ότι η μαγιονέζα στις άκρες των μαλλιών σου δεν θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να δυναμώσουν ή να μακρύνουν, όμως το ελαιόλαδο και ο κρόκος αυγού που περιέχονται στα συστατικά της μπορούν να μαλακώσουν και να χαρίσουν λάμψη στην τρίχα.

Σε κάθε περίπτωση, αν κι εσύ αντιμετωπίζεις παρόμοιο θέμα με τα μαλλιά σου καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ