Τριχόπτωση | Μπορείς να ξεχωρίσεις το μύθο από την αλήθεια;

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Έλενα Πάκου παίζει το παιχνίδι "How much do you know" και με τη βοήθεια της hair expert της Aveda μαθαίνει τι ισχύει και τι όχι για την τριχόπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μήπως νιώθεις τελευταία ότι πάνω στη βούρτσα σου ξεμένουν ανησυχητικά πολλές τρίχες; Δεν είσαι μόνη. Στην πραγματικότητα, η τριχόπτωση απασχολεί πολύ περισσότερες γυναίκες απ' όσες νομίζεις.

Βάλαμε στη μαμά Youtuber Έλενα Πάκου ένα δύσκολο παιχνίδι - πόσα γνωρίζει για την τριχόπτωση; Παίζει μαζί μας "How much do you know?" και απαντά αν είναι Μύθος ή Αλήθεια αυτά που νομίζουμε ότι ξέρουμε για τα μαλλιά. Μαζί μας για να διαλευκάνει την αλήθεια είναι η Χαρά Τσιαμούλη, Aveda Color Trainer.

Στο τέλος του παιχνιδιού, η Έλενα έχει μάθει πάρα πολλά όχι μόνο για την τριχόπτωση, αλλά και για τη σειρά Invati της Aveda, την οποία συστήνει με κλειστά μάτια η hair expert. Η νέα της ρουτίνα λοιπόν περιλαμβάνει πλέον το απολεπιστικό invati advanced™ exfoliating shampoo light, το invati advanced™ thickening conditioner και φυσικά την εξαιρετικά ενδυναμωτική invati advanced™ intensive hair and scalp masque. Η πιο συναρπαστική νέα προσθήκη στη "φαρέτρα" της είναι βέβαια το invati brow™ thickening serum για όγκο και πυκνότητα στα φρύδια.

Δες το βίντεο: