Follow us

Στο TikTok βρήκαμε το νέο τρόπο να βάζουμε mascara για πιο μακριές βλεφαρίδες

Η makeup ρουτίνα μας άλλαξε για πάντα.

πώς να βάζω μάσκαρα Istock Photo

Ήταν το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που πιάσαμε ποτέ στα χέρια μας, ήταν αυτό που μας έκανε να νιώθουμε "μεγάλες" στα εφηβικά πάρτι, κι αυτό που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Μα καλά, υπάρχει περίπτωση να βάζουμε λάθος τη μάσκαρα; Σύμφωνα με το TikTok, ναι.

Ζηλεύεις τα messy κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber; Δες πώς μπορείς να τα αντιγράψεις

Η Gen Z έρχεται και πάλι να μας βάλει τα γυαλιά και να μας υποδείξει το νέο πιο αποτελεσματικό τρόπο να εφαρμόζουμε τη μάσκαρα, προκειμένου να έχουμε ακόμα πιο πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες.

Πώς να βάζω μάσκαρα για πιο πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες

Για το νέο mascara hack που έχει κατακλύσει τη διάσημη πλατφόρμα, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο πέρα από την αγαπημένη σου μάσκαρα. Όπως δείχνει παρακάτω η @makeupbylxna, ξεκίνησε τραβώντας απαλά την άκρη του ματιού σου προς τα πίσω. Κρατώντας το βουρτσάκι κάθετα, ξεκίνησε να εφαρμόζεις τη μάσκαρα κάνοντας κινήσεις ζιγκ ζαγκ. Στη συνέχεια, γύρισε το βουρτσάκι οριζόντια και εφάρμοσε τη μάσκαρα, όπως θα έκανες κανονικά. Καθάρισε τυχόν "ατυχήματα" και voilà: Πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες.

Αυτή η τάση από τα παλιά επιστρέφει στη μόδα και δεν είμαστε σίγουρες ότι χαιρόμαστε για αυτό

Καλά όλα αυτά, αλλά ποια είναι η μάσκαρα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις, ώστε συνδυαστικά με το παραπάνω makeup hack, να σου χαρίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Εμείς δοκιμάσαμε 30 mascaras και καταλήξαμε ότι αυτές είναι οι 7 καλύτερες που μπορείς να αγοράσεις αυτήν την στιγμή.

Δες το βίντεο:

Ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι | Το εύκολο μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείχνεις πιο νέα και πιο αδύνατη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ