Follow us

5 κλασικά hairstyles που δεν θα φύγουν ποτέ απ' τη μόδα

Και θα σε κάνουν να δείχνεις πάντα στιλάτη και όμορφη.

lucy hale Splash News / Ideal Image

Οι τάσεις στα μαλλιά αλλάζουν κάθε σεζόν, με χιλιάδες ιδέες για διαφορετικά κουρέματα και χτενίσματα να μας κατακλύζουν καθημερινά μέσω των social media. Τόσο τα trends που γεννιούνται στα catwalks όσο και αυτά που προτείνονται από τις fashionistas και το street style, όλα προσφέρουν άπειρη έμπνευση σε όποια θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Τι γίνεται όμως αν ανήκεις στις γυναίκες που δεν αρέσκονται στο να τολμούν ιδιαίτερα στιλ μόνο και μόνο επειδή είναι cool και "στη μόδα", αλλά θέλουν να αρκεστούν στα κλασικά χτενίσματα/κουρέματα;

Συγκεντρώσαμε για εσένα τα 5 εκείνα στιλ μαλλιών που έχουν αντέξει στον χρόνο και θα δείχνουν πάντα κομψά, όπως και να' χει.

Τα 5 διαχρονικά hairstyles

Bob Cut

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το πιο κομψό κούρεμα όλων των εποχών. Αυτό το σικ hairstyle έχει κάνει διάσημες γυναίκες όπως την Anna Wintour και την Alexa Chung, αναδεικνύοντας όχι μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους αλλά και το ξεχωριστό στιλ τους. Γιατί αυτή η μοναδική κουπ έχει το χάρισμα να σε κάνει να δείχνεις πάντα elegant και polished, χωρίς πολλή προσπάθεια. Αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό outfit και το κάνει να δείχνει "ακριβό". Δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη συντήρηση, παρά μόνο το τριμάρισμα κάθε 3 μήνες ώστε να μην χάνεται το σωστό μήκος. Δεν μας πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Μακριά και φιλαριστά

Οι fans του μήκους λατρεύουν το συγκεκριμένο κούρεμα. Τα layers χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά ενώ το μήκος δίνει όλη τη θηλυκότητα και το sexiness που αποζητά μια γυναίκα.

Loading...
Loading...

Wavy Lob

Στον αντίποδα του bob cut, το Lob ή αλλιώς το μακρύ καρέ, είναι για τις λιγότερο τολμηρές γυναίκες που ναι μεν θέλουν να δοκιμάσουν μια καρέ κουπ αλλά δεν θέλουν να χάσουν πολύ μήκος. Είναι το ιδανικό κούρεμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και σε όλες τις υφές μαλλιών ενώ κολακεύει σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου. Όταν δε συνδυάζεται με χαλαρούς κυματισμούς, τότε το κούρεμα απογειώνεται.

Loading...
Loading...
Loading...

Pixie Cut

Ένα λίγο παρεξηγημένο κούρεμα που αποφεύγεται από πολλές γυναίκες αλλά αποζημιώνει όσες το τολμούν. Παρ' όλο που είναι στη μόδα εδώ και δεκαετίες (βλ. το ιδιαίτερο pixie cut της Πριγκίπισσας Diana) μόλις τα τελευταία χρόνια το βλέπουμε να έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο. Είναι τόσο μοντέρνο και cool που όσες τελικά το υιοθετούν ορκίζονται στην ευελιξία που προσφέρει.

Loading...
Loading...
Loading...

Bangs

Οι κάθε είδους αφέλειες πάντα ήταν και θα είναι στη μόδα. Αποτελούν μια safe λύση για όσες θέλουν μεν να κάνουν μιια αισθητή ανανέωση στα μαλλιά τους, όμως δεν θέλουν να "παίξουν" με μήκη και τολμηρά στιλ.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ