Follow us

Big News | Η Billie Eilish λανσάρει το πρώτο της άρωμα

"Είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ!"

Billie Eilish Splash News/Ideal Image

Μεγάλα τα νέα για την Billie Eilish που μόλις έκανε το παρθενικό της βήμα στη βιομηχανία της ομορφιάς λανσάροντας το πρώτο της άρωμα.

Η 19χρονη star, που διαπρέπει στον χώρο της μουσικής, αποδεικνύεται παιδί θαύμα, μιας και όλα δείχνουν ότι θα μεγαλουργήσει και στο business της ομορφιάς.

Η ίδια ανακοίνωσε περιχαρής τα νέα μέσω Instagram, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ονειρευόταν αυτή τη στιγμή εδώ και... αιώνες. Το άρωμα, που πήρε το επίθετό της ("Eilish") είναι vegan και cruelty-free ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη. "Είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχω δημιουργήσει ποτέ, ενώ πραγματικά ήθελα να το κάνω από πάντα", δήλωσε η τραγουδίστρια.

Με ένα ξεχωριστό μείγμα από νότες ξύλου, βανίλιας, τριαντάφυλλου, κακάο, musk και amber, η 19χρονη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έβαλε τα κλάμματα όταν μύρισε για πρώτη φορά το δείγμα που της έφεραν "τόσο τέλειο που ήταν".

Όσο για το χρυσό μπουκάλι από χρώμιο είναι εμπνευσμένο από ορισμένα μέρη του ανθρώπινου σώματος που πάντα τη γοήτευαν αρκετά. Πιο συγκεκριμένα, η επιρροή προήλθε από τον λαιμό, τα κόκκαλα του λαιμού και το στήθος, αγαπημένα σημεία της Billie Eillish που τα θεωρεί όμορφα ακριβώς γι' αυτό που είναι.

Κάν' το όπως η Kendall Jenner | Το μικρό μυστικό της για να φαίνεται λαμπερή ακόμα κι όταν είναι (σχεδόν) άβαφη

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Τα 6 προϊόντα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν απ'το νεσεσέρ σου φέτος το φθινόπωρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ