Follow us

Το εξωτικό άρωμα που θα "τυλίξει" τις ωραιότερες στιγμές σου φέτος τον χειμώνα

Η L'Erbolario έρχεται με ένα σαγηνευτικό άρωμα στη σειρά "Sfumature di Dalia".

dahlia iStock

Είναι γνωστό ότι τα αρώματα μπορούν να σε ταξιδέψουν σε κόσμους μακρινούς και μαγικούς. Κάτι που έπαθα κι εγώ όταν μύρισα το μεθυστικό άρωμα της ντάλιας, του εθνικού λουλουδιού του Μεξικού που συμβολίζει τη συμπόνια, την αξιοπρέπεια και την κομψότητα.

Στο μυαλό μου η ντάλια είναι ένα πανέμορφο κι εξωτικό λουλούδι που σκορπίζει αβίαστα την ομορφιά του στον χώρο. Τα πέταλα με τη μεταξένια υφή, η μεγαλειώδης ποικιλία των χρωμάτων τους και η πληθωρική τους ομορφιά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που ενέπνευσαν τη L’Erbolario, να φέρει τη σαγηνευτική αρωματική σειρά που ακούει στο όνομα "Sfumature di Dalia".

Η γλυκιά μίξη από τα πιο μυρωδάτα συστατικά και το γοητευτικό άρωμα του αποστάγματος της ντάλιας χαρίζουν σε αυτή τη σειρά ένα μαγευτικό touch, που θα συμπληρώσει την beauty ρουτίνα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Σε τι να πρωτοαναφερθώ; Στο άρωμα, στο αφρόλουτρο ή μήπως στο scrub σώματος; Όλα τα προϊόντα της σειράς αναδίδουν αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά που σού μένει στο μυαλό και τη θυμάσαι για πάντα.

Το εξωτικό άρωμα που θα "τυλίξει" τις ωραιότερες στιγμές σου φέτος τον χειμώνα
Πιο συγκεκριμένα, η σειρά αποτελείται από μια ευρεία γκάμα αρωματικών και καθαριστικών για το σώμα, το πρόσωπο αλλά και το σπίτι: άρωμα, αφρόλουτρο σε μορφή τζελ και σαπουνιού, τζελ καθαρισμού χεριών και προσώπου, scrub σώματος, αρωματικό χώρου με στικς, αρωματικό χώρου και υφασμάτων αλλά και αποσμητικό.

lerbolario

Κάθε ένα από αυτά χρησιμοποιεί τις ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες των εκχυλισμάτων και των αποσταγμάτων της ντάλιας, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και ενυδατωμένη αλλά και μια πολύ χαρακτηριστική ευωδιά στον χώρο σου.

Πρόκειται για καλλυντικά προϊόντα που εξασφαλίζουν αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, και υποαλλεργικότητα, πιστοποιημένα από αυστηρές κλινικές δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο της Παβίας σε υγιείς εθελοντές και ποτέ σε ζώα.

lerbolario

Λίγα λόγια για την Erbolario:

Η L 'Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του Κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά.

Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από πάνω από 40 χρόνια δουλειάς. Μέσω της διαρκούς και πολυσύνθετης επιστημονικής έρευνας, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε. Η L’ Erbolario, από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός τους είναι να "μεταφράσουν" την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

Γι' αυτό άλλωστε η εταιρεία για χρόνια εφάρμοσε (και εξακολουθεί να εφαρμόζει) κάθε απαραίτητο μέσο για να ελαχιστοποιήσει και όποτε είναι δυνατό να εξαλείψει κάθε μορφή μόλυνσης ή άσκοπης κατανάλωσης πόρων σαν αποτέλεσμα της δουλειάς της. Αυτό γιατί, από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία δεσμεύτηκαν να χτίσουν τις παραγωγικές τους διαδικασίες πάνω στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης. H ευλαβική "πίστη" στο sustainability είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου συστήματος αξιών που διέπει την εταιρεία από την ίδρυσή της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί εδώ ότι ήταν από τους πρώτους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα κατά του animal testing πριν δεκαετίες. Τα τελικά καλλυντικά προϊόντα τους δεν δοκιμάστηκαν ποτέ σε ζώα, ακόμα κι όταν αυτό γινόταν σε ευρεία κλίμακα. Από το 1998 τηρούν με ενθουσιασμό τις προδιαγραφές του International Ban Animal Testing Standard. Οι συνθέσεις τους περιέχουν πρώτες ύλες που αποδεδειγμένα είναι αγνές και πολύ καλά ανεκτές και δεν χρειάζονται επιπλέον tests. Επιπροσθέτως, όπως ορίζει και το IBAS, δεν χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Μάθε περισσότερα στο site της L'Erbolario αλλά και στη σελίδα της στο Facebook και στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ