Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πιο δραστική αλλαγή ever στα μαλλιά της

Έκοψε τα μαλλιά της στο trendy κούρεμα που έχουν υιοθετήσει οι μεγαλύτερες fashionistas φέτος.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Μια (πραγματικά) δραστική αλλαγή έκανε η Αθηνά Οικονομάκου που μόλις πριν λίγες ώρες έκοψε τα μακριά μαλλιά της στο πιο trendy κούρεμα της σεζόν.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ήταν πάντα πολύ σταθερή με το στιλ των μαλλιών της, αφού είχε καθιερώσει τα τελευταία 8 χρόνια το ίδιο μήκος.

Όμως αυτό έμελλε να αλλάξει και η αρχή έγινε μόλις πριν έναν περίπου μήνα, όταν η νεαρή μανούλα καλωσόρισε το φθινόπωρο με ένα φρεσκάρισμα στις άκρες των μαλλιών της αλλά και με μακριά curtain bangs, τις πλαϊνές δηλαδή αφέλειες με 70s επιρροές που βλέπουμε να υιοθετούν όλο και περισσότερες fashionistas τελευταία. Εκτός από αυτό, προχώρησε και σε αλλαγή του χρώματός της, "φωτίζοντας" ακόμη περισσότερο τα μαλλιά της με ξανθά highlights σε ένα σύγχρονο balayage.

Αυτή τη φορά όμως η γοητευτική ηθοποιός ανανεώθηκε πραγματικά, αφού στην ουσία έκανε μια lob κουπ, αποτελώντας ένα από τα πιο κοντά μήκη που έχει υιοθετήσει τελευταία.

Δες τη δραστική αλλαγή:

Loading...

Ο Πάνος Παπανδριανός που επιμελήθηκε το κούρεμα φρόντισε να κάνει ένα ελαφρύ φιλάρισμα για να δώσει κίνηση και "αέρα" στο χτένισμα, ενώ δημιούργησε έναν φυσικό κυματισμό κάνοντας τα wavy hair να δείχνουν πιο σύγχρονα από ποτέ. Επιπλέον, κράτησε τις πλαϊνές αφέλειες συνδυάζοντας έτσι δύο hair trends της φετινής σεζόν σε ένα hair look.

Πώς σου φαίνεται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ