Ένας έξυπνος τρόπος να εντάξεις το σέρουμ στο καθημερινό μακιγιάζ σου

Και που θα σου χαρίσει μια υπέροχη λάμψη (και φυσικά, ενυδάτωση).

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ το θέλουν να δείχνει φρέσκο και (πάνω απ' όλα) natural.

Η Gen Z έχει πιάσει το νόημα στο μακιγιάζ: Χρησιμοποιεί πολυχρηστικά προϊόντα που μπορούν να λειτουργήσουν με πολλαπλούς τρόπους στο πρόσωπο, ακόμα και στο σώμα και στα μαλλιά. Κι αυτό γιατί θέλει να εξοικονομήσει χρόνο αλλά και χρήματα, κάνοντας ταυτόχρονα καλό και στο περιβάλλον. Μέσα από αυτό το "trend" όμως έχουν προκύψει ευρηματικοί τρόποι που μας δίνουν ιδέες για το πώς να χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά μας κάνοντας ... θαύματα στο πρόσωπό μας. Φανταζόσουν ποτέ λοιπόν ότι με μόλις ένα καλλυντικό προϊόν θα μπορούσες να πετύχεις λάμψη αλλά και ενυδάτωση;

7 πολυχρηστικά προϊόντα μακιγιάζ για "έξυπνα" makeup looks

Αν δεν έχεις υποψιαστεί ακόμα σε ποιο καλλυντικό αναφερόμαστε, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για το highlighter. Και πιο συγκεκριμένα ακόμα, στο σέρουμ που μπορεί να λειτουργήσει (και) ως προϊόν λάμψης στο μακιγιάζ σου.

Πολλά σέρουμ περιέχουν στη λεπτόρρευστη σύνθεσή τους ιριδίζοντα στοιχεία που τα κάνουν να γυαλίζουν υπέροχα στο δέρμα. Επομένως, λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για να δώσεις μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα σου ακόμα και τις πρωινές ώρες, που παραδοσιακά δεν συνηθίζουμε τη χρήση του highlighter.

Aν αναζητάς λοιπόν ένα highlighter που να είναι πιο ελαφρύ και ενυδατικό από ένα "κανονικό" highlighter, και που ταυτόχρονα να χαρίζει μια διακριτική λάμψη στο πρόσωπο - και όχι αυτή την έντονη, με μεταλλικούς τόνους λάμψη ενός highlighter, προτείνουμε να προσθέσεις στη φαρέτρα σου ένα 2 σε 1 σέρουμ που θα χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη μαζί.

Το αγαπημένο μας είναι το Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος από KORRES, το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του οποίου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο. Μια μόνο σταγόνα από το ελιξήριο Χρυσός Κρόκος σε ζυγωματικά, ράχη της μύτης και τόξο των χειλιών αρκεί για να χαρίσει μια νεανική λάμψη ενώ ταυτόχρονα δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη και lifting.

Skinimalism | Το skincare trend που προβλέπεται να κυριαρχήσει το ᾽22