Το κόκκινο (πολύ οικονομικό) κραγιόν της Δούκισσας Νομικού και πώς να το φορέσεις σωστά

Αλλά και η αγαπημένη μας εναλλακτική σε κόκκινο κραγιόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
NDP

Άλλη μια φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που "έριξε" το διαδίκτυο, αυτή τη φορά χάρη στο μακιγιάζ της. Η παρουσιάστρια, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τα posts της, ανέβασε το makeup look που έκανε σε βραδινή έξοδό της.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να συνδυάσει το κατακόκκινο κραγιόν της με ένα σχεδόν no makeup look, αφού άφησε τελείως άβαφα τα μάτια της και δεν φόρεσε ούτε μάσκαρα. Κι αυτό γιατί, όπως δήλωσε η ίδια στο στόρι της, δεν μπορούσε να τα βάψει λόγω μιας αλλεργίας που την ταλαιπωρεί.

Η επιδερμίδα της όμως ήταν τόσο αλαβάστρινη και πεντακάθαρη που στήριξε απόλυτα αυτό το τόσο έντονο, bold χρώμα στα χείλη που δύσκολα συγχωρεί λάθη στο μακιγιάζ ή ατέλειες στο δέρμα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το χρώμα αυτό κάνει τόσο ζωηρή αντίθεση με την επιδερμίδα και αναδεικνύει ακόμα και την πιο μικρή ατέλεια λόγω της φωτεινότητάς του.

Δούκισσα Νομικού | Οι τρυφερές ευχές στον Δημήτρη Θεοδωρίδη για τη γιορτή του

Δες το μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού:

Το κόκκινο κραγιόν της είναι από τη L'Oreal Paris, το πολύ ενυδατικό Color Riche 126 Εxcusez Moi, και δεν κοστίζει πάνω από 14 ευρώ.

Άλλη μια εναλλακτική σε κόκκινο κραγιόν που μας αρέσει πολύ είναι το εμβληματικό κατακόκκινο κραγιόν της MAC Cosmetics, Ruby Woo. Μια ζωηρή απόχρωση που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από makeup artists για πάνω από 20 χρόνια (από το 1999) για τη δημιουργία ευρηματικών makeup looks. Τα ωραία νέα είναι ότι πρόσφατα δημιουργήθηκε και λανσαρίστηκε η νέα συλλογή "Ruby’s Crew", που ουσιαστικά αφορά μια συλλογή γεννημένη από το εμβληματικό αυτό κόκκινο χρώμα σε τέσσερεις νέες συνθέσεις και υφές.

H Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της στο πιο trendy (και cool) χρώμα του φθινοπώρου

Πώς να αντιγράψεις το look:

Φρόντισε την επιδερμίδα σου ώστε να δείχνει λεία, καθαρή και ενυδατωμένη. Ένα καλό cleanser και μια ενυδατική θα κάνουν τη δουλειά τους ώστε να δείχνεις φρέσκια. Εάν το επιθυμείς, μπορείς να αφήσεις κι εσύ άβαφα τα μάτια σου, καθώς γενικότερα ενθαρρύνεται το no makeup look όταν βάφουμε έντονα τα χείλη μας. Αν προτιμάς όμως να τα βάψεις, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές: δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα και μια διακριτική μπεζ ή ανοιχτή καφέ σκιά αρκούν.