Follow us

Pinch Hack | Το πανεύκολο trick που θα σου χαρίσει supermodel hair

Το ακολουθεί ακόμα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Το ότι τα curtain bangs, δηλαδή οι αφέλειες "κουρτινάκια", είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτήν την στιγμή, το ξέρεις ήδη. Γνωρίζεις όμως πώς να κάνεις σωστό styling έτσι ώστε να δείχνουν επιμελώς ατημέλητες και γεμάτες όγκο; Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το υπέροχο και εξαιρετικά εύκολο "pinch hair hack".

Τέλος το μπαλαγιάζ | Οι fine lines ανταύγειες είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα μαλλιά

Στο Instagram προφίλ της makeup artist και hairstylist, Emma Chen, ανακαλύψαμε το πιο πρακτικό tip, που ακολουθούν καθημερινά οι επαγγελματίες για να πετύχουν τέλεια model off duty hair looks.

Loading...

"Το να εφαρμόζεις πολλά προϊόντα styling στα μαλλιά, μπορεί να είναι το ίδιο κακό με το να μην εφαρμόζεις καθόλου προϊόντα. Τα μαλλιά 'βαραίνουν' και δείχνουν υπερβολικά στιλιζαρισμένα", λέει. "Το κλειδί για να προσθέσεις όγκο και υφή χωρίς να βασίζεσαι σε κάποιο προϊόν είναι να δημιουργήσεις διαφορετικά σχήματα στα μαλλιά. Έτσι δημιουργείται ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα", εξηγεί.

Για να το κάνεις αυτό, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο heat tool, όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να "τσιμπήσεις" τα curtain bangs σου στη μέση, ανασηκώνοντας τις ρίζες, και στη συνέχεια να ψεκάσεις εκεί λίγο hairspray.

Το φιλαριστό κούρεμα που θα σε κάνει να πεις "ναι" στα κοντά μαλλιά

H απλή αλλά θαυματουργή αυτή κίνηση χαρίζει όγκο στις ρίζες, ενώ σε συνδυασμό με επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς στα μήκη, δημιουργεί το απόλυτο cool-girl αποτέλεσμα.

Δες το βίντεο:

Loading...


Do it like Iliana

Loading...

Λάτρης του συγκεκριμένου hair hack είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στους ακόλουθούς της στο Instagram. Τα curtain bangs αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του signature look της, που σε συνδυασμό με την τάση των XXL hair επιβεβαιώνουν τον τίτλο της ως trend setter.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ