Follow us

Λαμπερό χαμόγελο χωρίς λεύκανση; Γίνεται -και μάλιστα με τον πιο fun τρόπο

Η νέα beauty ανακάλυψή μου, έκανε το βούρτσισμα των δοντιών μου το πιο απολαυστικό μέρος της ρουτίνας περιποίησής μου.

λευκά δόντια χωρίς λεύκανση Istock Photo

Ένα αστραφτερό χαμόγελο αρκεί για να νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ας είμαστε όμως για λίγο ειλικρινείς: Το βούρτσισμα των δοντιών δεν είναι απαραίτητα μια απολαυστική ή ευχάριστη διαδικασία, ειδικά αν έχεις ευαίσθητα ούλα. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Τότε είναι που πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα προϊόντα στοματικής υγιεινής στο μπάνιο σου και να κάνεις ένα much needed refresh. Γιατί πίστεψέ με, μπορείς να αποκτήσεις λευκά δόντια ακόμα και χωρίς λεύκανση, απλά χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα.

Λευκά δόντια χωρίς λεύκανση; Η νέα προσθήκη στη beauty ρουτίνα μου

Θα το έχεις σίγουρα παρατηρήσει: Κανένα κραγιόν, ακόμα κι αν είναι το πιο κομψό ή το πιο ακριβό, δεν μπορεί να αναδειχθεί όταν "συνοδεύεται" από ένα μη αστραφτερό χαμογέλο. Αυτός είναι ο λόγος που σαν beauty editor έχω κάνει την στοματική υγιεινή το πρώτο βήμα της ρουτίνας περιποίησής μου, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Πρωταγωνιστής της είναι τα προϊόντα της CURAPROX, μιας εταιρείας που ανακάλυψα πρόσφατα, ωστόσο ήδη από την πρώτη χρήση, κατάλαβα απόλυτα γιατί συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες στοματικής υγιεινής στον κόσμο με ιστορία που ξεκινά από το μακρινό 1954.

Σαν κάποια με πολύ ευαίσθητα ούλα, η επιλογή της κατάλληλης οδοντόβουρτσας δεν είναι απλή υπόθεση για εμένα. Κοιτώντας την τεράστια γκάμα της CURAPROX, αρχικά τράβηξαν την προσοχή μου τα fun φλοράλ και ριγέ σχέδια, που βρήκα εξαιρετικά πρωτότυπα, αλλά και η μεγάλη ποικιλία (36!) χρωμάτων. Από την πρώτη κιόλας χρήση των οδοντοβουρτσών, κατάλαβα όμως πως η CURAPROX δεν έμεινε μόνο στο φαίνεσθαι. Καθώς έψαξα περισσότερες πληροφορίες ανακάλυψα ότι τα ελβετικά προϊόντα CURAPROX είναι τα αγαπημένα προϊόντα των οδοντιάτρων σε περισσότερες από 100 χώρες κι έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με οδοντιάτρους και πανεπιστημιακούς. Κι οι Ελβετοί δεν αστειεύονται -όλοι το ξέρουν αυτό.

Λαμπερό χαμόγελο χωρίς λεύκανση; Γίνεται -και μάλιστα με τον πιο fun τρόπο

Η οδοντόβουρτσα CURAPROX CS διασπά την πλάκα και την αφαιρεί αποτελεσματικά χάρη στις πάρα πολύ πυκνές ίνες (10 φορές πιο πυκνή σε σχέση με μία κοινή οδοντόβουρτσα). Επίσης, καθαρίζει βαθιά κατά μήκος της γραμμής των ούλων κι όλα αυτά χωρίς να τα τραυματίζει -ούτε στο ελάχιστο- χάρη στις απαλές ίνες CUREN®.

λευκά δόντια χωρίς λεύκανση

Κάτι ακόμα που εκτίμησα σε αυτήν την οδοντόβουρτσα είναι το πόσο εύκολο έκανε τον καθαρισμό των δοντιών μου. Η οκτάγωνη λαβή και η ευέλικτη κεκλιμένη κεφαλή με βοηθούν να πετυχαίνω την βέλτιστη γωνία βουρτσίσματος, αλλά και να φτάνω ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία με μεγάλη ευκολία.

Εκεί όμως που κατάλαβα ότι το βούρτσισμα των δοντιών μου μπορεί όντως να γίνει το πιο απολαυστικό μέρος της beauty ρουτίνας μου ήταν όταν δοκίμασα τις οδοντόκρεμες φυσικής λεύκανσης Beyou. Διαθέσιμες σε έξι πολύχρωμες συσκευασίες και fun γεύσεις -μήλο - αλόη, gin tonic - λωτός, ροδάκινο - βερίκοκο, βατόμουρο - γλυκόριζα, καρπούζι και γκρέιπφρουτ - περγαμόντο- κάνουν μαζί με την οδοντόβουρτσα CURAPROX CS το απόλυτο power couple της στοματικής υγιεινής.

λευκά δόντια χωρίς λεύκανση

Λευκαίνουν φυσικά τα δόντια, προστατεύουν από την τερηδόνα, παρέχουν φρεσκάδα που διαρκεί, βοηθούν στην προστασία των ευαίσθητων δοντιών, υποστηρίζουν την παραγωγή του σάλιου, δρουν κατά της πλάκας, φροντίζουν κι αναγεννούν τα ούλα ΚΑΙ έχουν σούπερ απολαυστική γεύση, που κάνει το βούρτσισμα πραγματικά ευχάριστο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς πια;

λευκά δόντια χωρίς λεύκανση

Να ζητήσει οδοντόκρεμα για ακόμα πιο λευκά δόντια χωρίς λεύκανση; Στην Curaprox βρήκα την πιο spooky και ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μαύρη οδοντόκρεμα Black is White, που υπόσχεται πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όπως καταλαβαίνεις, έπρεπε να τη δοκιμάσω: Ε λοιπόν έκανε τα δόντια μου εξαιρετικά λευκά χάρη στα ενεργά σωματίδια του άνθρακα, τα οποία απορροφούν τα σωματίδια που δημιουργούν κηλίδες στα δόντια "σαν μια ηλεκτρική σκούπα", αλλά και χάρη στο καινοτόμο blue filter effect.

λευκά δόντια χωρίς λεύκανση

Αν και το ασυνήθιστο χρώμα της με ξάφνιασε αρχικά, τελικά είναι εξαιρετικά ήπια, αφού σε αντίθεση με πολλές άλλες λευκαντικές οδοντόκρεμες που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, δεν περιέχει συστατικά που δημιουργούν αποτριβές, αλλά συστατικά που ενισχύουν το σμάλτο και βελτιώνουν την υγεία των δοντιών. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν για λεύκανση από τα Beauty Shortlist Awards που έγιναν στο Λονδίνο.

λευκά δόντια χωρίς λεύκανση

Το αστραφτερό μου χαμόγελο είναι έτοιμο τώρα να "στολιστεί" με τα it κραγιόν της σεζόν. Το δικό σου;

P.S: Αν θέλεις να μαθαίνεις extra pro tips για τη στοματική υγιεινή, ακολούθησε το instagram account της εταιρείας και θα με θυμηθείς!

info
curaprox.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ