Follow us

Safety First | 5 συμβουλές για μια αποτελεσματική και ασφαλή ρουτίνα ομορφιάς

Μένουμε ασφαλείς... ακόμα κι όταν κάνουμε το μακιγιάζ μας.

Beauty Istock Photo

Καλές οι τάσεις και τα celebrity beauty looks που θέλουμε οπωσδήποτε να αντιγράψουμε, ωστόσο φέτος το πιο σημαντικό από όλα είναι η ασφάλεια -ναι ακόμα και στη ρουτίνα ομορφιάς. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγουμε προϊόντα που συνδυάζουν τα επιλεγμένα συστατικά, την υψηλή ποιότητα και -φυσικά- την κορυφαία απόδοση. Ακολουθούν 5 συμβουλές για να κάνεις τη ρουτίνα σου όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και 5 νέα προϊόντα που ξέρουμε ότι θα λατρέψεις:

Επίλεξε vegan και clean beauty προϊόντα

Κάνε το απαραίτητο refresh στη συλλογή των καλλυντικών σου, επιλέγοντας προϊόντα με vegan και clean σύνθεση, που δεν περιέχουν αρώματα, μικροπλαστικά σωματίδια, σιλικόνες και parabens.

Safety First | 5 συμβουλές για μια αποτελεσματική και ασφαλή ρουτίνα ομορφιάς

Ένα από τα αγαπημένα μας clean beauty προϊόντα είναι η Lash: Changer Volume Mascara της Catrice στην κλασική αλλά και την αδιάβροχη εκδοχή της, η οποία χαρίζει βαθύ μαύρο χρώμα, ισχυρό όγκο και ένα εντυπωσιακό εφέ βεντάλιας. Αυτό που μας ενθουσίασε είναι ότι παράλληλα περιποιείται τις βλεφαρίδες, χάρη στη σύνθεσή της με υαλουρονικό οξύ.

Πρόσεξε την ημερομηνία λήξης

Στο πίσω μέρος κάθε προϊόντος ομορφιάς, θα βρεις την ειδική σήμανση, ένα μικρό βαζάκι, μέσα στο οποίο αναγράφεται ένας αριθμός και το γράμμα M, που υποδηλώνει τους μήνες για τους οποίους μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν χαλάσει.

product

Αντικατάστησε τα παλιά σου μολύβια με το 20h Ultra Precision Gel Eye Pencil Waterproof της Catrice και -πίστεψέ μας- από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα ξεχάσεις όλα εκείνα τα οποία πέταξες. Χάρη στην περιστρεφόμενη άκρη 2mm, επιτρέπει εξαιρετικά ακριβή εφαρμογή, ενώ χάρη στην απαλή, αδιάβροχη υφή τζελ χαρίζει υψηλή και έντονη απόδοση χρώματος για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί έως 20 ώρες. Διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από βαθύ μαύρο και ζεστό καφέ, μέχρι λαμπερό μπλε, οπότε είναι σίγουρο ότι θα βρεις εκείνο που κολακεύει το δικό σου χρώμα ματιών.

Τσέκαρε τη σύσταση του foundation

Αν έχεις ξεχάσει να σημειώσεις πότε άνοιξες το foundation, ρίξε μια ματιά στη σύστασή του. Αν μοιάζει να έχει διασπαστεί, να έχει αλλάξει χρώμα ή να έχει μια δυσάρεστη μυρωδιά, τότε έχει έρθει η ώρα να το αποχωριστείς.

product

Τα καλά νέα είναι ότι το All Matt Plus Shine Control Make-up της Catrice κυκλοφορεί τώρα με νέα, βελτιωμένη, vegan σύνθεση χωρίς ορυκτέλαια, μικροπλαστικά σωματίδια ή parabens, έλαια και αλκοόλ. Πέρα από το ότι διαρκεί έως και 18 ώρες, το νέο make up έχει σύσταση που δεν μεταφέρεται. Η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και το EvermatTM εξασφαλίζει μακράς διαρκείας, απαλό ματ φινίρισμα. Αποτελεί λοιπόν τον ιδανικό αντικαταστάτη του παλιού σου foundation, ειδικά αν έχεις λιπαρό δέρμα.

Κάτι που σίγουρα θα λατρέψεις είναι επίσης η νέα αντλία, που επιτρέπει καλύτερη δοσολογία του προϊόντος, αλλά και η γκάμα 4 αποχρώσεων για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να εφαρμόσεις το concealer

Τα concealer σε pots είναι τα αγαπημένα μας. Προτίμησε να εφαρμόζεις το προϊόν με ένα πινέλο κι όχι με τα ακροδάχτυλά σου έτσι ώστε να μην μεταφέρεις μικρόβια στο προϊόν κι έπειτα στην επιδερμίδα σου.

product

Αυτήν την περίοδο έχουμε λατρέψει το Camouflage Cream της Catrice, το οποίο επανακυκλοφορεί με βελτιωμένη σύνθεση και ένα μοντέρνο, μοβ σχεδιασμό. Δεν είναι τυχαία ένα από best-sellers του brand: Έχει πολύ υψηλή κάλυψη, είναι μακράς διαρκείας, δεν μεταφέρεται, είναι μη-φαγεσωρογόνο και διατίθεται σε συνολικά τρεις αποχρώσεις, έτσι ώστε να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Πλύνε τα χέρια σου πριν ξεκινήσεις τη ρουτίνα σου

Είτε πρόκειται για τη skincare, είτε για τη makeup ρουτίνα σου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να πλένεις τα χέρια σου πριν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις προϊόντα στο πρόσωπό σου. Το συχνό πλύσιμο των χεριών έχει ωστόσο ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα: Κάνει τα νύχια εξαιρετικά εύθραυστα.

product

Για να τα ενισχύσεις, χρησημοποίησε το Nail Repair Strengthening Ridge Filler της Catrice. Η φόρμουλα με γλυκολικό οξύ και το trend συστατικό, έλαιο yuzu, βοηθά στην ενδυνάμωση του νυχιού, το προστατεύει από εξωτερικές επιρροές και το κάνει να δείχνει περιποιημένο και αναζωογονημένο. Μεγάλο plus του είναι η vegan σύσταση του, η οποία στεγνώνει γρήγορα και δίνει στα νύχια μια φυσική εμφάνιση με την nude απόχρωσή του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ