Follow us

Σε ταλαιπωρούν σημάδια ή ουλές σε πρόσωπο και σώμα; Δες πώς θα τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά

Το Panthenol Extra Repair Balm θα γίνει ο σύμμαχός σου για μια επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

skin iStock

Ένα όμορφο και, προπαντός, υγιές δέρμα είναι μία από τις κυριότερες επιθυμίες κάθε γυναίκας. Παρ᾽όλα αυτά, πολλές φορές είναι σύνηθες να παρουσιάζει ορισμένες ατέλειες εξαιτίας διαφόρων παραγόντων. Αναφερόμαι κυρίως σε σημάδια ή ουλές από ακμή ή άλλες αιτίες, που ταλανίζουν ή έχουν ταλαιπωρήσει κατά καιρούς πολλές από εμάς.

Όπως κι εγώ, που έχω σαν ενθύμιο μερικά σημάδια στο πρόσωπό μου από την κυστική ακμή που πέρασα στην εφηβεία μου. Όσες κρέμες κι αν είχα δοκιμάσει κατά καιρούς, καμία δεν δρούσε αποτελεσματικά στην επούλωσή τους. Μέχρι που έπεσε στα χέρια μου το Panthenol Extra Repair Balm, ένα balm αναδόμησης για την ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου αλλά και του σώματος.

Σε ταλαιπωρούν σημάδια ή ουλές σε πρόσωπο και σώμα; Δες πώς θα τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά

Με καθημερινή επάλειψή της στο πρόσωπό μου και στα σημεία που εμφάνιζα τα σημαδάκια ακμής, παρατήρησα ότι με τον καιρό αυτά άρχισαν να γίνονται λιγότερο εμφανή και να επουλώνονται σταδιακά. Διαβάζοντας τα συστατικά αυτού του balm ανακάλυψα ότι περιέχει μερικά φυσικά συστατικά που είναι εξαιρετικά ενυδατικά ενώ αναπλάθουν σε βάθος το ταλαιπωρημένο δέρμα.

Επίσης, διαπίστωσα ότι η περιεκτικότητα των φυσικών αυτών συστατικών φτάνει το 98,5% - και ενδεικτικά να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι περιέχει εκχύλισμα αλκάνας, μαστίχα χίου, μελισσοκέρι και λάδι ελιάς.

Αυτό ωστόσο που μου άρεσε στο συγκεκριμένο balm ήταν ότι είχε πενταπλή δράση. Τι εννοώ με αυτό; Ότι είχε ενυδατικές, μαλακτικές, θρεπτικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένη προστασία και συμβάλλοντας στην αναγέννηση των δερματικών κυττάρων.

Το ακόμα καλύτερο; Βοηθάει και στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ενισχύει με φυσικό τρόπο τους επανορθωτικούς μηχανισμούς του οργανισμού επουλώνοντας τις βλάβες που έχουν προκληθεί στις ανώτερες στοιβάδες. Επαναφέρει τους κατεστραμμένους ιστούς στην πρώιμη κατάστασή τους βελτιώνοντας την όψη και υφή της επιδερμίδας.

Πώς το πετυχαίνει αυτό; Με συνδυασμό 3 κεριών (Jojoba, Helianthus Annuus & Mimosa) που δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την φυσική της υγρασία, ενώ δρα συνεργιστικά για την παροχή λιπιδίων για την άμεση προστασία της ανώτερης στοιβάδας από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις, όπως είναι το έντονο κρύο και η ξηρότητα.

Η μαστίχα χίου συνεισφέρει στη σύνθεση κολλαγόνου και πρωτεϊνών νεότητας. Ενεργοποιεί τον σχηματισμό μορίων που είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα και την πυκνότητα της επιδερμίδας, ενώ αποτοξινώνει τα κύτταρα και βελτιώνει το oval του προσώπου.

Τέλος, το εκχύλισμα αλκάνας που περιέχεται είναι φυτό γνωστό για τις επουλωτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, επιταχύνοντας έτσι την κυτταρική ανανέωση ενώ θρέφει, ενυδατώνει και αναδομεί το δέρμα.

Το Panthenol Extra Repair Balm είναι ιδανικό για ξηρές, αφυδατωμένες, ταλαιπωρημένες, γερασμένες και με ραγάδες επιδερμίδες.

Θα το βρεις σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ