Follow us

Bixie | Το νέο κούρεμα που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα

Ό,τι πιο trendy μπορείς να κάνεις σήμερα.

κοντό κούρεμα γυναικείο 2021 Istock Photo

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσουν να αλλάζουν συνέχεια τα μαλλιά τους, τότε σίγουρα το κούρεμα που έκανες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές σού φαίνεται ήδη "παλιό". Εμείς είμαστε εδώ για να βάλουμε τέλος στην αναζήτησή σου για το επόμενο next big thing στα μαλλιά. Το βρήκαμε: Είναι το bixie, το νέο it κοντό γυναικείο κούρεμα του 2021.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς θερμότητα

Bixie | Το πιο trendy γυναικείο κοντό κούρεμα για το 2021

Όπως ίσως έχεις ήδη μαντέψει πρόκειται για ένα υβριδικό κούρεμα, που προκύπτει από το συνδυασμό των bob και pixie. Είναι πιο κοντό από το κλασικό καρέ, αλλά πιο μακρύ από το pixie, γεγονός που το κάνει ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο κούρεμα. Κοντό στον αυχένα και έντονα φιλαριστό στο μπροστινό μέρος, αποπνέει ένα ανεπιτήδευτο sexiness α λα Meg Ryan τη δεκαετία του 1990.

Loading...

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να τολμήσεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά δεν είσαι έτοιμη για τη δέσμευση του à la garçonne cut.

Δεν είναι τυχαίο που ένα τόσο τολμηρό κούρεμα έχει γίνει τόσο δημοφιλές τώρα. Με την κανονικότητα να έχει επιστρέψει -σχεδόν- ολοκληρωτικά στη ζωή μας, ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν το στιλ τους και να κάνουν μια νέα αρχή, αλλάζοντας τελείως την εμφάνισή τους.

Η τάση στα μαλλιά που όλες οι fashionistas ακολουθούν από σήμερα

Ανάμεσα στις celebrities που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση είναι η Anne Hathaway, αλλά και η Rowan Blanchard, αποδεικνύοντας πως αν και πρόκειται για ένα σχετικά δεσμευτικό κούρεμα, στην πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ευελιξία απ' ότι το κλασικό pixie, καθώς μπορεί να "φορεθεί" τόσο ίσιο, όσο και σγουρό.

Hair Inspo

Σού κεντρίσαμε το ενδιαφέρον; Δες παρακάτω μερικά από τα πιο όμορφα bixie hair looks και πάρε ιδέες πριν πας στο κομμωτήριο:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ