Follow us

Το beauty tool που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της

Για ανόρθωση του οβάλ και σύσφιξη του δέρματος.

MissBloom TEAM
Glow Era Courtesy of Glow Era

Τα beauty tools από πολυτέλεια για την ελίτ του Hollywood, έχουν μετατραπεί στο απόλυτο must-have για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας κάθε γυναίκας. Το πρώτο gadget της συλλογής σου δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα face roller, που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.

Το Lift and Massage Face Roller της Glow Era, με τον κατάλληλο συνδυασμό με τα φυσικά προϊόντα του brand, μπορεί να απογειώσει τη skincare ρουτίνα σου. Κι αυτό γιατί βοηθά με την ανόρθωση του οβάλ και τη σύσφιξη του δέρματος και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, μέσω μιας φυσικής θεραπείας που διατηρεί τους μύες της επιδερμίδας σε τέλεια κατάσταση. Λίγες χρήσεις, 5-10 λεπτών την ημέρα, μπορούν να επιφέρουν θεαματικές αλλαγές στην όψη της ώριμης επιδερμίδας, οξυγονώνοντάς την και ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία.

Το beauty tool που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της

Ο συνδυασμός του με sustainable προϊόντα που έχουν ως βάση το έκκριμα σαλιγκαριού Helix Aspersa και άλλα φυσικά στοιχεία, μπορεί να απογειώσει τα αποτελέσματα, ενεργοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου και βελτιώνοντας την πυκνότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες.

Ένα ακόμα κλασικό αγαπημένο beauty tool είναι και το Derma Roller, που φροντίζει το δέρμα και προσφέρει αντιγήρανση, φυσική ανανέωση και αποχρωματισμός των πανάδων και δυσχρωμιών. Προτείνεται ο συνδυασμός της εφαρμογής του με τις αμπούλες σύσφιξης και ανάπλασης προσώπου και ματιών της Glow Era.

info
glowera.eu/shop

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ