Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | H "γαλλική" αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε

Η παρουσιάστρια δοκίμασε την πιο hot τάση της σεζόν και το αποτέλεσμα θα σε πείσει να κλείσεις σήμερα κιόλας ραντεβού στο κομμωτήριο.

Ζέτα Μακρυπούλια Courtesy of L' Oreal Paris

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην κάνει δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της, ωστόσο πάντα βρίσκει νέους, καινοτόμους τρόπους να τα ανανεώσει διακριτικά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κομψή της εμφάνιση. Για το χειμώνα, η ηθοποιός-παρουσιάστρια έκανε μια très chic αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας το French Glossing, μια από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για αυτή τη σεζόν, εμπνευσμένη από τη γαλλική, ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Τι είναι το french glossing;

Πρόκειται για τη νέα επαγγελματική υπηρεσία για κάλυψη των λευκών στο κομμωτήριο από τη L’Oréal Professionnel Paris, που σίγουρα έχεις "πετύχει" κάπου στο Instagram feed σου, αφού έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα it girls.

Είναι στην ουσία μια υπηρεσία 2 βημάτων: Στο πρώτο βήμα, εφαρμόζεται μόνιμη βαφή για τέλεια κάλυψη της ρίζας, με τη Majirel ή την iNOA. Στο δεύτερο, εφαρμόζεται όξινο gloss Dia light στα μήκη για αναζωογόνηση του χρώματος, ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και βαθιά θρέψη της τρίχας.

Είναι ιδανικό τόσο για εσένα που θέλεις να καλύψεις με τον πιο κομψό τρόπο τα λευκά, όσο και για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου -όποιο κι αν είναι αυτό-, χαρίζοντάς του εκτυφλωτική λάμψη.

Do it like Zeta

Ζέτα Μακρυπούλια | H "γαλλική" αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε

Σε συνέχεια του French Balayage, που μετά από χρόνια άλλαξε εντυπωσιακά το χρώμα των μαλλιών της, η Ζέτα Μακρυπούλια εμπιστεύθηκε ξανά τους hair experts της L’Oréal Professionnel Paris προκειμένου να ανανεώσει το look της για το χειμώνα.

"Μετά το καλοκαίρι, τα μαλλιά μου είχαν ανάγκη από βαθιά περιποίηση και θρέψη. Η ρίζα είχε κατέβει και το χρώμα χρειαζόταν άμεσα ανανέωση. Με τη βοήθεια των hair experts της L’Oréal Professionnel Paris βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω!", λέει η ίδια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η επιλογή της δεν ήταν άλλη από τo French Glossing, το οποίο εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη στη ρίζα, αλλά και βαθιά περιποίηση στα μήκη των μαλλιών χαρίζοντας ένα look απόλυτα σύγχρονο, φυσικό και πολυδιάστατο με ελαφριά διαβάθμιση και αξεπέραστη λάμψη. Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, το signature ξανθό χρώμα των μαλλιών της ενισχύθηκε και δείχνει ακόμα πιο glowy, ομοιόμορφο και... αξιοζήλευτο!

Ζέτα Μακρυπούλια

"Το French Glossing προσφέρει ταυτόχρονα και κάλυψη και λάμψη και εκπέμπει τη γαλλική κομψότητα που τόσο αγαπώ. Η εμπιστοσύνη μου στην ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris είναι πλέον αδιαπραγμάτευτη και είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την ανανέωση", λέει.

Θέλεις να αντιγράψεις το hair look της; Μπορείς! Ανακάλυψε και εσύ το French Glossing που σου ταιριάζει σε ένα από τα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel Paris. Πίστεψέ μας, δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από τη μόδα.

Δες το βίντεο:

Loading...



info

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr και μάθε περισσότερα για το French Glossing French Glossing για Κάθε Γυναίκα | L’Oreal Professionnel
Κάνε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel
Ακολούθησε τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ