Follow us

5 pro συμβουλές για λιπαρά μαλλιά που σίγουρα δεν έχεις ακούσει ξανά

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, οι beauty editors του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων, Θάλεια Κεχρή και Βίκυ Χριστοπούλου και ο brand expert της Kérastase Αλέξανδρος Κυριακάκης αποκαλύπτουν τα δικά τους μυστικά κατά της λιπαρότητας.

MissBloom TEAM
λιπαρά μαλλιά Istock Photo

Τι κι αν λούζεσαι κάθε μέρα, τα μαλλιά σου μοιάζουν να είναι διαρκώς λιπαρά. Είσαι σίγουρη πως κάνεις όλα όσα πρέπει για να μειώσεις την περίσσεια σμήγματος;

Στο νέο βίντεο του beautyfest.gr, οι beauty editors των Αττικών Εκδόσεων, Θάλεια Κεχρή και Βίκυ Χριστοπούλου, μοιράζονται 5 ιδιαίτερα tips κατά της λιπαρότητας, που βάζουμε στοίχημα πως αποκλείεται να έxεις ακούσει ξανά. Στη συνέχεια ο brand expert της Kérastase Αλέξανδρος Κυριακάκης έρχεται να δώσει τη δική του άποψη, προτείνοντας τα αγαπημένα του προϊόντα για τα λιπαρά μαλλιά.

Οι προτάσεις του περιλαμβάνουν το σαμπουάν Spécifique Bain Divalent, το οποίο δίνει όγκο, μειώνει την περίσσεια σμήγματος και θρέφει απαλά τα μήκη, αλλά και την Spécifique Masque Réhydratant, η οποία αποκαθιστά την ποιότητα των μαλλιών. Εξίσου αγαπημένα του προϊόντα είναι το Spécifique Serum Potentialiste, που θρέφει τις ρίζες, και το Argile Equilibrante, που καθαρίζει το τριχωτό, ενισχύει τον όγκο, θρέφει τα μαλλιά, ανασηκώνει τις ρίζες και χαρίζει αίσθηση αναζωογόνησης.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ