Follow us

Τα υψηλής ποιότητας και value for money προϊόντα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν απ' το νεσεσέρ σου αυτές τις γιορτές

Και είναι η τέλεια ιδέα για δώρο στις φίλες σου.

campaign Courtesy

Κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα προϊόν μακιγιάζ ή πάσης φύσεως καλλυντικό που αγαπά να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της. Είτε είναι το κραγιόν, είτε το foundation είτε απλά ένα ρουζ, πάντα θα υπάρχει ένα προϊόν που θα λατρεύει και δεν θα ξεχνά να εφαρμόσει ποτέ. Είναι γνωστή άλλωστε η επίδραση των καλλυντικών στην αυτοπεποίθηση και στη διάθεση μιας γυναίκας.

Ιδίως όταν αυτά τα καλλυντικά έχουν υψηλή ποιότητα, ωραία υφή και αποτελεσματική απόδοση στο δέρμα, τότε τόσο το καλύτερο. Σε αυτό το σημείο έρχεται ένα ολοκαίνουριο ελληνικό brand να ταράξει τα νερά της ελληνικής βιομηχανίας ομορφιάς.

Πρόκειται για το ID Concept Beauty, το brand που έχει λανσάρει μια σειρά μακιγιάζ με βελούδινες υφές και πλούσια χρώματα. Υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτή τιμή, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στην εποχή αλλά και στις τάσεις της μόδας.

Τα υψηλής ποιότητας και value for money προϊόντα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν απ' το νεσεσέρ σου αυτές τις γιορτές

Η μάρκα κινείται και βασίζεται στις τέσσερις αξίες που αποτελούν μέρος του DNA της: σεβασμό, μοναδικότητα, κοινωνική ευθύνη, πάθος. Μέσα από αυτές, δημιουργούν μια ποικιλία αξιόπιστων προϊόντων, με συνέπεια και υπευθυνότητα τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον. Η μοναδικότητα και η ομορφιά κάθε γυναίκας πρέπει να αναδεικνύεται με κάθε τρόπο, ενώ τα καλλυντικά είναι καλό να ενθαρρύνουν την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητά της. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον και στα ζώα, γι' αυτό και όλα τα προϊόντα του brand είναι vegan, eco friendly και cruelty free.

Και το ότι το brand είναι sustainable και θέλει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον είναι κάτι που το καθιστά ψηλά στις προτιμήσεις μας στην επιλογή προϊόντων μακιγιάζ.

Τα προϊόντα

Στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της ID Concept Beauty θα βρεις ενυδατικά foundations που χαρίζουν ομοιόμορφη κάλυψη, ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας. Eξαιρετικό find και η iLash Boost Mascara, που δίνει στις βλεφαρίδες όγκο και μήκος με ένα μόνο πέρασμα - ό, τι πρέπει για τις γιορτινές εξόδους που πλησιάζουν.

id

Κραγιόν και μολύβια χειλιών με πλούσιο χρώμα και υψηλή απόδοση στα χείλη.

id

Do not forget: Tο Fixing Spray με Βιταμίνη C που θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου και θα αναζωογονήσει το δέρμα σου με ένα άρωμα που θα σε μαγέψει.

id

Aκόμα περισσότερες beauty ιδέες στο e-shop www.idconceptbeauty.gr και στο Instagram: @idconceptbeauty

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ