10 χρόνια MissBloom | Οι 10 top beauty μεταμορφώσεις των διασήμων από το 2010 μέχρι και σήμερα

Ποιες είναι οι Ελληνίδες και ξένες stars που μας απασχόλησαν με τα... makeovers τους;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Εν έτει 2021 μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι τα τελευταία 10 χρόνια έλαβαν χώρα πλήθος γεγονότων τόσο στη χώρα μας όσο και σε διεθνές επίπεδο. Πέρα όμως από την οικονομική κρίση, τις πολιτικές ανακατατάξεις, τα διάφορα κοινωνικά δρώμενα με τον τεράστιο αντίκτυπο και φυσικά, την πανδημία που ήρθε σαν επιστέγασμα όλων των παραπάνω στα τέλη του 2019 και λίγο πριν εκπνεύσει η δεκαετία, είδαμε πλήθος αλλαγών και στην εμφάνιση ορισμένων celebrities.

Κάποιες από αυτές μεγάλωσαν και ομόρφυναν, άλλες έκαναν πλαστικές και μερικές αποφάσισαν να προβούν σε σημαντικά makeovers στα μαλλιά τους λόγω διαφόρων αλλαγών στις ζωές τους. Όλες τους όμως εξελίχθηκαν μέσα στα χρόνια και, μπορούμε να πούμε ότι έγιναν... άλλοι άνθρωποι.

Ποιες είναι οι Ελληνίδες και ξένες stars που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας τα τελευταία 10 χρόνια;

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι, ακόμα και μέχρι σήμερα, χαραγμένη στο μυαλό μας με τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά με τα οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό πριν μερικά χρόνια, όταν αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου διέμενε μόνιμα. Από το 2005 μέχρι και το 2017, όταν κι έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, το μοντέλο και παρουσιάστρια σπάνια έκανε δραματικές αλλαγές τόσο στο χρώμα όσο και στο μήκος των μαλλιών της. Πράγμα που άλλαξε λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν η έγκυος πια Βίκυ Καγιά αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της στο πιο μοντέρνο κούρεμα όλων των εποχών: το καρέ. Ένα hairstyle που διατηρεί μέχρι και σήμερα σε διάφορες παραλλαγές, και που φαίνεται ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει σύντομα. Μάλιστα, κάτι μας λέει ότι έδωσε το έναυσμα και την ιδέα και σε άλλες mothers to be να επιλέγουν κοντύτερα μήκη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, μιας και προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία τόσο κατά την κύηση όσο και αργότερα.

Tο πριν:

Το μετά:

Δες εδώ | Βίκυ Καγιά: Είπε το "ναι" στα καρέ μαλλιά! - Δες το νέο της look

Βίκυ Καγιά | Είχε από το 2000 το it κούρεμα του 2020

Σία Κοσιώνη

Άλλη μια διάσημη κυρία που αποφάσισε να αλλάξει εξ' ολοκλήρου το στιλ των μαλλιών της, και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σία Κοσιώνη. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ αποφάσισε να κάνει μια à la garçonne κουπ στα τέλη του 2019. Το μακρύ καρέ στο οποίο ορκιζόταν για χρόνια έδωσε τη θέση του στο ανδρόγυνο hairstyle, που όμως πάνω της έδειχνε πολύ κομψό και θηλυκό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την έκανε πραγματικά άλλον άνθρωπο ενώ έπεισε και τις πιο δύσπιστες ότι η αγορίστικη κουπ μπορεί να δείξει αβίαστα chic και θηλυκή σε μια γυναίκα.

Θυμήσου το πριν:

Σία Κοσιώνη | Με νέο hairlook μετά τη λήξη της καραντίνας

Και το μετά:

Kendall Jenner

Πριν ακόμα γίνει ένα από τα πιο τρανταχτά ονόματα της σύγχρονης μόδας, αλλά και μούσα τρανών σχεδιαστών όπως ο Karl Lagerfeld και ο Oliver Rousteing, η Kendall Jenner ήταν η μικρότερη, ντροπαλή αδελφή της Kim Kardashian στο σόου που τις έκανε διάσημες παγκοσμίως (Keeping Up With The Kardashians). Κοιτώντας πίσω στις φωτογραφίες της από τα τέλη του 2009 και αρχές του 2010, βλέπουμε μια συνεσταλμένη έφηβη που απέχει παρασάγγας από το τοπ μόντελ που θαυμάζουμε 10 χρόνια μετά στο Instagram αλλά και στις πασαρέλες. τόσο αναφορικά με την εμφάνισή της όσο, και κυρίως, με τον αέρα της . Παρ' όλο που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της και ότι η εμφάνισή της οφείλεται στη φυσιολογική διαδικασία ωρίμανσης, φήμες λένε ότι έχει "πειράξει" τη μύτη και τα χείλη της. Όπως και να χει, το αποτέλεσμα την έχει δικαιώσει, αφού σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη.

Kendall Jenner | Δες την πιο αμήχανη φωτογραφία της από το σχολείο

Kylie Jenner

Παρομοίως και η Kylie Jenner, νεότερη αδελφή της Kendall και η μικρότερη όλων των αδελφών Kardashians, είχε μια εντυπωσιακή αλλαγή τα τελευταία 10 χρόνια. Παρ' όλο που αρνείται εξίσου την οποιαδήποτε πλαστική στο πρόσωπό της, παραδέχεται ότι έχει κάνει fillers στα χείλη με στόχο να τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη και ζουμερά. Μάλιστα, η πρώτη επεμβατική θεραπεία που έκανε ever στην περιοχή αυτή έγινε στην τρυφερή ηλικία των 17 (μόλις) χρόνων της. Πάντως, στα 24 της θεωρείται πλέον μια από τις πιο γοητευτικές εκατομμυριούχους του πλανήτη, με την αυτοκρατορία καλλυντικών της "Kylie Cosmetics" να βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας ομορφιάς.

Kylie Jenner | Δεν θα πιστεύεις σε ποια ηλικία έκανε την πρώτη της επέμβαση

Bella Hadid

Άλλο ένα τοπ μόντελ που δεν μοιάζει πολύ με τον έφηβο εαυτό της. Ο λόγος για τη Bella Hadid, τη μικρότερη αδελφή της Gigi, η σημερινή εμφάνιση της οποίας απέχει έτη φωτός από το 15χρονο κορίτσι του 2010. Αν και παρομοίως αρνείται οποιαδήποτε πλαστική, είναι οφθαλμοφανές ότι έχει επέμβει στα ζυγωματικά, στη μύτη και στα χείλη της. No judging, αφού έτσι κι αλλιώς ο καθένας είναι ελεύθερος να δράσει όπως θέλει.

Bella Hadid | Δεν θα πιστεύεις πόσο έχει αλλάξει μέσα σε λίγα χρόνια!

Khloe Kardashian

Η λιγότερο φωτογραφημένη εκ των αδελφών Kardashian, η Khloe χρειάστηκε να δουλέψει αρκετά και για πολλά χρόνια για να φτάσει στο σημείο που βρίσκονται οι αδελφές της. Με λίγα περισσότερα κιλά, εντελώς διαφορετικό στυλ μαλλιών και ένα lifestyle που μόνο υγιεινό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η Khloe Kardashian το πάλεψε γερά για να θεωρείται πλέον μια από τις πιο trendy, glam και fit περσόνες της ξένης σόουμπιζ.

Πώς ήταν και πώς έγινε | Η Khloe Kardashian και η τεράστια μεταμόρφωσή της

Emma Watson

Τη γνωρίσαμε ως Ερμιόνη στις ταινίες του Χάρι Πότερ, όπου έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2001 στην πρεμιέρα της πρώτης ταινίας σε ηλικία μόλις 11 χρονών. Όσο περνούσαν οι ταινίες και εκείνη μεγάλωνε, βλέπαμε μια προσεγμένη δεσποινίδα, αρκετά κοκέτα για την ηλικία της. Η μεταμόρφωση ήρθε ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα και πολύ μετά την εφηβεία της - σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς. Το 2010 αποφάσισε να κόψει à la garçonne τα μαλλιά της, ένα κούρεμα που ήρθε στο τέλος των πολυετών γυρισμάτων των Harry Potter ταινιών. Η 31χρονη πλέον ηθοποιός, μπορεί να μην διατηρεί πλέον αυτό το κούρεμα, όμως η γενικότερη στάση της απέναντι στην αξία της ομορφιάς και της εμφάνισης εν γένει προδίδει μια πιο επαναστατική διάθεση, που ουδεμία σχέση έχει με την προσέγγισή της όσο ήταν νεότερη.

Η Emma Watson κουρεύτηκε ξανά! Και ναι, της πάει πολύ

Emma Watson | Με νέο, ιδιαίτερο και ανατρεπτικό look στα μαλλιά

Kristen Stewart

Στις αρχές του 2010, η πρωταγωνίστρια του Twilight Saga διατηρούσε και εκτός οθόνης το χτένισμα με το οποίο ενσάρκωνε τη Bella Swan στην ταινία: μακριά, καστανά μαλλιά με χαλαρές μπούκλες. Με το τέλος της σειράς ταινιών, η ηθοποιός άλλαξε πολλές φορές το στυλ της υιοθετώντας αρχικά μια χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά της, πριν τα κόψει σε ένα τολμηρό pixie. Έπειτα, έβαψε το à la garçonne κούρεμά της σε ένα μοντέρνο πλατινέ χρώμα πριν ξυρίσει εντελώς το κεφάλι της το 2017. Έκτοτε, η 31χρονη πλέον ηθοποιός έχει διατηρήσει τις ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά της, με την πιο πρόσφατη αλλαγή να αποτελεί ένα γλυκό strawberry blonde στα μεσαίου μήκους μαλλιά της.

Kristen Stewart | Η τεράστια αλλαγή που έκανε στο look της

Ariana Grande

Πριν "ανακαλύψει" το signature στιλ της με την πανύψηλη και xxl αλογοουρά της, η Ariana Grande είχε μακριά κόκκινα μαλλιά - τα οποία έπιανε περιστασιακά σε ... χαμηλή κοτσίδα - και ήταν πάντα σχεδόν άβαφη. Όσο περνούσαν τα χρόνια και η τραγουδίστρια αποκτούσε ολοένα και μεγαλύτερη φήμη, αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της στο φυσικό της σκούρο καστανό χρώμα, πρόσθεσε πολύ μακριά extensions και έκανε σήμα κατατεθέν της την ψηλή, μέχρι τη μέση της, αλογοουρά, τα matte nude χείλη και το έντονο μαύρο cat eye look στα μάτια.

Ariana Grande | Έχεις δει τα μαλλιά της χωρίς το χαρακτηριστικό της ponytail;

Miley Cyrus

To 2010, η Miley Cyrus ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό ως Hanna Montana, με τα χαρακτηριστικά μακριά ξανθά της μαλλιά με αφέλειες, που απ᾽ότι λέγεται επρόκειτο για περούκα, αφού στην πραγματικότητα η 18χρονη τότε Cyrus ήταν μελαχρινή. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, η ηθοποιός και τραγουδίστρια πειραματιζόταν αρκετά με τα μαλλιά της, περνώντας από πολλές φάσεις. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ανταύγειες στα μακριά μαλλιά της πριν δοκιμάσει μια καρέ κουπ, ενώ η αποκάλυψη ήρθε λίγο καιρό αργότερα στα τέλη του 2012. Η νεαρή σταρ έβαψε πλατινέ τα μαλλιά της ενώ υιοθέτησε ένα μοντέρνο pixie cut που κράτησε για αρκετό καιρό. Τα τελευταία δύο χρόνια άρχισε να μακραίνει και πάλι τα μαλλιά της επαναφέροντας τις blunt αφέλειες και το lob κούρεμα.

Miley Cyrus | "Όλοι οι άνθρωποι μιλούν για τα μαλλιά μου"