Follow us

Αναζητάς λίγο γιορτινό hair inspo για τα χτενίσματα των γιορτών; Η Olivia Palermo με το πιο στιλάτο hairstyle που έχουμε δει τελευταία

Αποθήκευσέ το από τώρα στο moodboard σου.

olivia palermo Splash News

Οι γιορτές πλησιάζουν κι εσύ αναρωτιέσαι από τώρα για τα χτενίσματα που θα κάνεις στις πιο επίσημες εξόδους και στα πάρτι που θα πας; Τι καλύτερο από το να πάρεις ιδέες από τα χτενίσματα των αγαπημένων μας it girls, που μας χαρίζουν σχεδόν καθημερινά άπλετο inspo για τα μαλλιά μας.

Στον γάμο όπου ήταν καλεσμένη το περασμένο σαββατοκύριακο η πετυχημένη trendsetter και fashionista έλαμψε μέσα στην άκρως θηλυκή, floral Giambatista Valli τουαλέτα της. Το festive hairstyle που επέλεξε -πολύ σοφά- να κάνει, παρέα με τον αγαπημένο της hairstylist, ήταν ένα πολύ περίτεχνο up-do με κορδέλα. Και λέμε σοφά καθώς, μια τόσο φαντασμαγορική δημιουργία αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά.

H Chiara Ferragni με το χτένισμα που προτιμούν οι πιο κομψές trendsetters τώρα

Πιο συγκεκριμένα, ο Kenna, αφού ίσιωσε καλά τα μαλλιά της, έκανε μια sleek κοτσίδα πλέκοντας ανάμεσα στα μαλλιά μια μακριά, μαύρη κορδέλα. Στη συνέχεια, στριφογύρισε την πλεξούδα σε έναν κότσο ψηλά στο κεφάλι της, δένοντας την κορδέλα γύρω από τη βάση του κότσου και δημιουργώντας έναν όμορφο φιόγκο. Από μόνος του τραβούσε όλα τα βλέμματα καθότι ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Loading...

H Kaia Gerber με το κούρεμα που την κάνει να μοιάζει με αυθεντική Παριζιάνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ