Follow us

10 χρόνια MissBloom | 10 viral beauty στιγμές της περασμένης δεκαετίας που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα

Από το messy νυφικό look της Meghan Markle, μέχρι το full face makeup της Kim K στο φετινό Met Gala.

10 χρόνια missbloom

Μνημόνια, διαμαρτυρίες, ρατσιστικές επιθέσεις, γυναικοκτονίες, πανδημία: Πολλά πράγματα έγιναν τα τελευταία χρόνια -πολλά πράγματα που σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε. Εμείς με αφορμή τα 10α γενέθλια του Missbloom.gr θελήσαμε να εστιάσουμε σε άλλες πιο ευχάριστες στιγμές και πιο συγκεκριμένα στα viral γεγονότα της περασμένης δεκαετίας, εκείνα που κατάφεραν να γίνουν πρωτοσέλιδα και να μείνουν ακόμα και μέχρι σήμερα χαραγμένα στη μνήμη μας:

Οι 10 πιο viral beauty στιγμές στην ιστορία του Missbloom

2011 | Τότε που η Kate Middleton ήταν η πιο όμορφη νύφη

10 χρόνια MissBloom | 10 viral beauty στιγμές της περασμένης δεκαετίας που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα

Don't @ us: Ο γάμος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William ήταν, είναι και θα είναι ο πιο κομψός γάμος στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Μ.Βρετανίας. Από το δαντελένιο νυφικό με τα μακριά μανίκια και την ακόμα πιο μακριά ουρά, την πολυώροφη τούρτα και την πολυσυζητημένη σιλουέτα της αδερφής της νύφης, Pippa, αυτός ο γάμος τα είχε όλα. Ανάμεσα σε όλα αυτά, είχε και ένα από τα πιο όμορφα νυφικά beauty looks των τελευταίων χρόνων, το οποίο 10 χρόνια μετά εξακολουθεί να εμπνέει τις μέλλουσες νύφες. Η δούκισσα για το γάμο της με τον πρίγκιπα William είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα κομψό half up half down, ενώ διατήρησε το μακιγιάζ της φυσικό με ροδαλά μάγουλα, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και έντονες βλεφαρίδες. Pefection!

2012 | Τότε που η Kim Kardashian μας έμαθε το contouring

Kim K

Υπήρχε ζωή πριν το contouring; Υπήρχε! Δεν ήταν όμως παρά το 2012 που η Kim Kardashian αποφάσισε να μας μάθει τα μυστικά της τέχνης των φωτοσκιάσεων. Τα "μαθήματα" έγιναν online με φωτογραφίες που ανέβαζε η ίδια η Kim στα προσωπικά της social media, προκαλώντας τρόμο σε όσους τύχαινε να "πέσουν" πάνω στις αναρτήσεις της σκρολάροντας. Περιττό να πούμε πως ο κόσμος του μακιγιάζ από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα δεν ήταν ποτέ ξανά ίδιος...

2013 | Τότε που η Ariana Grande έκανε τo half up half down το σήμα κατατεθέν της

Ariana Grande

Μπορεί σήμερα η xxl αλογοουρά να αποτελεί το signature hairstyle της, ωστόσο το 2013 ξεκίνησε την καριέρα της με ένα άλλο iconic χτένισμα: το half up half down, που δισεκατομμύρια έφηβες και παθιασμένες arianators υιοθέτησαν εκείνη τη χρονιά.

Όπως έχει αποκαλύψει, αναγκάστηκε να βάλει εξτένσιον και να τα κρύβει κάνοντας το συγκεκριμένο χτένισμα, γιατί τα μαλλιά της είχαν καταστραφεί τελείως ύστερα από τις συνεχόμενες βαφές για τις ανάγκες των shows, Victorious και Sam & Cat, στα οποία πρωταγωνιστούσε πριν ξεκινήσει τη μουσική της καριέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά το K-pop inspired 'do τής βγήκε σε καλό, αφού σε συνδυασμό με την υπέροχη φωνή της, απογείωσε την καριέρα της.

2014 | Τότε που η Kylie Jenner "έριξε" το Internet με τα lip kits της

Loading...

Για χρόνια προσπαθούσε να μας πείσει πως δεν έχει βάλει fillers και πως τα χείλη της "φούσκωσαν" φυσικά με το πέρασμα των χρόνων -και την αύξηση της τηλεθέασης του Keeping up with the Kardashians. Τελικά η δαιμόνια momanager, Kris Jenner, αποφάσισε να κάνει το σκάνδαλο, επιχείρηση και για μία ακόμα φορά τα κατάφερε, ωθώντας τη μικρότερη κόρη της να λανσάρει το δικό της beauty brand, Kylie Cosmetics.

Το marketing plan του πρώτου τουλάχιστον χρόνου λειτουργίας του περιελάμβανε αποκλειστικά το λανσάρισμα lip kits -aka set μολυβιού και υγρού κραγιόν-, τα οποία γίνονταν sold out μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορεί τα lip kits να μην χάρισαν σε καμία Kardashian obsessed έφηβη τα σαρκώδη χείλη της Kylie, ωστόσο δοξάστηκαν για τη long lasting φόρμουλά και τα υπέροχα χρώματά τους.

2015 | Τότε που η Zendaya μίλησε για το ρατσισμό στο κόκκινο χαλί

Zendaya-Coleman-

Έχοντας τα μαλλιά της σε cornrows, η Zendaya εκτός απ' το ότι έδειχνε υπέροχη στην τελετή απομονής των βραβείων Oscar, ξεκίνησε τη συζήτηση περί ρατσιμού στο κόκκινο χαλί, ύστερα από τα αρνητικά σχόλια της δημοσιογράφου του E!, Giuliana Rancic, για το χτένισμά της. "Άκουσα για τα σχόλια μέσω του Twitter, και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να θυμώσω. Έπειτα συνειδητοποίησα πως δεν έχει να κάνει με εμένα. Ήταν μια μικρή γεύση της γενικής παρανόησης για μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων", είχε πει τότε η Zendaya με το Twitter να γίνεται στη συνέχεια πεδίο μάχης.

2016 | Τότε που η Alicia Keys περπάτησε στο κόκκινο χαλί χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Alicia Keys

To 2016 ήταν η χρονιά, που παραδεχτήκαμε την Alicia Keys, αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάνοντάς μας να θαυμάζουμε τόσο την αυτοπεποίθηση, όσο και την υπέροχη επιδερμίδα της.

Ο λόγος; Να σπάσει τα δεσμά μιας πάντα "στημένης" εμφάνισης. "Κάθε φορά που έβγαινα από το σπίτι και δεν είχα φορέσει make up ανησυχούσα μήπως με δει κανείς και με βγάλει φωτογραφία. Τι θα γινόταν και αν την αναρτούσε κιόλας; Αυτές ήταν οι ανασφαλείς, υπερβολικές αλλά ειλικρινείς σκέψεις μου, οι οποίες, δυστυχώς, βασίζονταν στο τι θα πει ο κόσμος για εμένα (...) Βαρέθηκα. Βαρέθηκα που διαρκώς κρίνουν τις γυναίκες. Όλα αυτά τα στερεοτυπικά που σε κάνουν να μην νιώθεις καλά αν φοράς medium νούμερο, πόσο μάλλον να είσαι plus-size", είχε δηλώσει στην αρχή της χρονιάς, παίρνοντας την απόφαση να αποτινάξει αυτό το αγχωτικό κομμάτι από πάνω της, απόφαση στην οποία εμμένει μέχρι και σήμερα.

2017 | Τότε που η Beyoncé ήταν η πιο όμορφη έγκυος

Loading...

Άλλες ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη τους δείχνοντας ένα παιδικό φορμάκι στην οικογενειά τους, η Beyoncé ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα στους εκατομμύρια followers της, ποζάροντας μπροστά σε ένα ανθισμένο σκηνικό, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ένα πέπλο. Casual. Το αιθέριο μακιγιάζ της και οι φυσικές μπούκλες ήταν που την ανέδειξαν στην πιο όμορφη έγκυο όλων των εποχών. Περιττό να πούμε πως αμέσως μετά το Instagram γέμισε με φωτογραφίες από μέλλουσες μαμάδες που μιμούνταν την iconic στιγμή της Queen B.

2018 | Τότε που μια τρίχα πετούσε από τα μαλλιά της Meghan Markle

Meghan Markle

Γίνεται μια τρίχα να μπει σε πρωτοσέλιδο; Φυσικά και γίνεται! Αρκεί να ανήκει στο κεφάλι μιας δούκισσας, με "σκοτεινό" παρελθόν σε τηλεπαιχνίδια της τηλεόρασης των ΗΠΑ, σκάνδαλα και χειριστική συμπεριφορά.

Το χτένισμα της Meghan Markle στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry το 2008 κατάφερε να γίνει hot topic στο Twitter με πολλούς να θεωρούν το messy bun της κακόγουστο και αχτένιστο. Δεν ήταν βέβαια λίγοι κι εκείνοι που εξέφρασσαν το θαυμασμό τους για την τόλμη της να σπάσει το πρωτοκολλο και να υιοθετήσει ένα λιγότερο sleek χτένισμα. Κομψό ή όχι, η απόφαση δική σας.

Αυτή η μέρα σηματοδότησε πάντως την αρχή της Meghan Markle era, μιας εποχής που η δούκισσα του Sussex θα απασχολούσε διαρκώς τα ΜΜΕ με τις "επαναστατικές" εμφανίσεις της. Τελικά κατάφερε να κατεβάσει τον πρίγκιπά της από το άσπρο άλλογό του, προκειμένου να την ακολουθήσει μαζί με τα παιδιά τους, Archie και Lillibet, στο Los Angeles.

2019 | Τότε που η Lady Gaga φόρεσε "τέντες" αντί για ψεύτικες βλεφαρίδες

Lady Gaga

Δεν γίνεται να σκεφτείς το Met Gala του 2019, χωρίς να "κάνεις εικόνα" την Lady Gaga να σέρνεται στα σκαλιά του Met. Η Lady G για τη διοργάνωση του 2019 με θέμα "Camp: Notes on Fashion" επέστρεψε στον παλιό καλό εκκεντρικό εαυτό της. Παρόλο που εμφανίστηκε στο ροζ χαλί με ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, αργότερα τα έβγαλε, αποκαλύπτοντας τις δραματικές χρυσές βλεφαρίδες της, που εκτός από το wow factor του look της, φήμες λένε ότι λειτουργούσαν σαν σκίαστρο για το "άστρο" της. Jokes aside, το εντυπωσιακό cat eye και το έντονο φούξια κραγιόν συμπλήρωσαν την εμφάνισή της, η οποία βρέθηκε στα top beauty looks του event. Αν πας εξάλλου στο Met Gala και δεν συζητάνε την εμφάνισή σου, πήγες όντως;

2020 | Τότε που η Meghan Markle είπε "f u" στη Βασίλισσα με ένα makeup look

Meghan Markle

Η Meghan Markle έδειξε την προτίμησή της στη μετα-βασιλική ζωή της, κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτησή της από τα βασιλικά καθήκοντα με ένα beauty look, που σίγουρα αναστάτωσε τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Στις viral φωτογραφίες που μαζί με τον πρίγκιπα Harry φαίνεται να περπατά στη βροχή, είναι ξεκάθαρο πως η δούκισσα έβαλε εξτένσιον για να δώσει όγκο και μήκος στη χαμηλή αλογοουρά της, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να κάνει όσο ήταν στο παλάτι.

Αυτή δεν ήταν όμως η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση της. Η πρώην ηθοποιός ήταν εμφανώς πιο έντονα βαμμένη. Πιο συγκεκριμένα, είχε τονίσει αρκετά τα μάτια της κάνοντας ένα έντονο smoky eye, είχε χρησιμοποιήσει bronzer, ενώ είχε δώσει έμφαση και στα χείλη της με ένα mauve κραγιόν - όλες επιλογές που πάνε ξεκάθαρα κόντρα στο πρωτόκολλο και τα καλούπια του Παλατιού.

2021 | Τότε που η Kim Kardashian δεν ήθελε να δει κανέναν στο Met Gala

Loading...

Δεν την αδικούμε. Μετά από δύο χρόνια καραντίνας, κι εμείς έχουμε ξεσυνηθίσει να βρισκόμαστε σε τόσο κόσμο. Η Kim Kardashian πήγε την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη χρήση προστατευτικής μάσκας ένα βήμα παρακάτω κάνοντας μία από τις πιο viral εμφανίσεις του 2021. Kanye-less πια κατάφερε να τραβήξει για μία ακόμα φορά όλα τα βλέμματα πάνω της, όχι φορώντας κάποιο αποκαλυπτικό σύνολο, ένα BDSM chic outfit, που κάλυπτε το σώμα της απ' άκρη σ' άκρη.

Ακόμα πιο περίεργο από το outfit της ήταν το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν περπατήσει στο λευκό χαλί, ανέβαζε Instagram stories με την προετοιμασία της από την glam team της, τον makeup artist Mario Dedivanovic και τον hairstylist Chris Appleton. Μένοντας πιστή στο στιλ της, το μακιγιάζ κάτω από τη full face μάσκα της ήταν το απόλυτο face beat με τις έντονες γωνίες στα μάτια και το iconic contouring της να αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το icognito beauty look της ολοκληρώθηκε με μια extra long αλογοουρά 75 ιντσών, επιβεβαιώνοντας πως η προετοιμασία για ένα event, είναι τελικά πιο συναρπαστική από την ίδια την εκδήλωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ