Follow us

Δείξε μας τις φίλες σου να σού πούμε τι δώρο να τους πάρεις για τα Χριστούγεννα

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών για τις beauty addicts στη ζωή σου.

Beauty Pixel Formula

Φαντάζει απίστευτο, κι όμως είναι αληθινό: Ο Δεκέμβριος είναι μια ανάσα μακριά κι αυτό σημαίνει πως έχει έρθει πλέον η ώρα να κάνεις τη λίστα με τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε πιάνουμε απροετοίμαστη; Μην ανησυχείς, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα δώρα ομορφιάς για κάθε ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή σου. Πες μας εσύ τι τύπος είναι κι εμείς θα σου πούμε αν πρέπει να της χαρίσεις μια αντιγηραντική κρέμα, προϊόντα αντιγήρανσης με ρετινόλη, ένα σετ περιποίησης, makeup με φυσικό υαλουρονικό ή προϊόντα ενυδάτωσης σώματος. Τόσο απλά:

Σε αυτή που αγαπά τις glam εμφανίσεις

Δείξε μας τις φίλες σου να σού πούμε τι δώρο να τους πάρεις για τα Χριστούγεννα

Σίγουρα θα έχεις μία φίλη που πάντα προτιμά να είναι over dressed από under dressed. Το ιδανικό δώρο για εκείνη είναι σίγουρα glamourous και λαμπερό. Η χριστουγεννιάτικη έκδοση της Diamond Cream Day & Night Rich της Klapp Cosmetics θα την ενθουσιάσει όχι μόνο λόγω της διαμαντένιας συσκευασίας της, αλλά και της πολυτελούς υφής της. Τα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, όπως η σκόνη διαμαντιού και το υαλουρονικό οξύ, παρέχουν στην επιδερμίδα, αποτελεσματική προστασία κατά της πρόωρης γήρανσης, αφήνοντάς την εμφανώς πιο σφριγηλή, λεία, φρέσκια και πιο νεανική.

Σε αυτή που εκτιμά τις κλασικές αξίες

product

Για την "παραδοσιακή" της παρέας επίλεξε ένα σετ περιποίησης με ένα δραστικό συστατικό-κλασική αξία στον τομέα της αντιγήρανσης, τη ρετινόλη. Αγαπημένη επιλογή είναι το A Classic Face Care Set της Klapp Cosmetics, το οποίο αποτελείται από το Revital Serum που ενισχύει τη ζωτικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, αντιμετωπίζοντας τη πρόωρη γήρανση, την πλούσια κρέμα Cream με ρετινόλη που θρέφει την ώριμη, απαιτητική επιδερμίδα και την Effect Mask σε μορφή gel με συσφικτική και αντιγηραντική δράση.

Σε αυτή που ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα

product

Έχει στολίσει ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου, το αγαπημένο της χόμπι είναι να κάνει taste-tasting κουραμπιέδων, ενώ κάθε χρόνο είναι αυτή που γνωρίζει πού στήνονται τα καλύτερα Christmas markets. Όλοι έχουμε μια τέτοια φίλη, που τρελαίνεται για τις γιορτές. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να της χαρίσεις είναι ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο ομορφιάς, που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη μέρα. Το Advent Calendar της Klapp Cosmetics περιλαμβάνει 24 εκπλήξεις ομορφιάς και περιποίησης-μία για κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα- που σίγουρα θα την ενθουσιάσουν.

Σε αυτή που τρέχει και δεν φτάνει

product

Θέλει να είναι άψογη στη δουλειά της, ενώ δεν αφήνει πίσω το γυμναστήριο και την κοινωνική της ζωή. Το αποτέλεσμα; Κάθε μέρα τρέχει και δεν φτάνει. Ιδανική επιλογή δώρου για αυτήν τη φίλη σου είναι το Hyaluronic Colour & Care Cushion της Klapp Cosmetics, το οποίο συνδυάζει το μακιγιάζ με το skincare. Πλούσιο σε συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και ένα ενεργό συστατικό πλούσιο σε βιταμίνη Ε, βοηθάει να συγκρατήσει η επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία, ενώ παράλληλα καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια πιο ομοιόμορφη και λαμπερή όψη.

Σε αυτή που αγαπά τα pampering days

product

Στη μαμά της παρέας, χάρισε τα απαραίτητα για ένα pampering day -σίγουρα το έχει ανάγκη. Ένα μπουκάλι κρασί, ένα bubble bath και το Cashmere Body Butter της Klapp Cosmetics είναι όλα όσα χρειάζεται για να χαλαρώσει και να περιποιηθεί τον εαυτό της. Το εν λόγω βούτυρο σώματος είναι πλούσιο σε πολύτιμα φυσικά έλαια, που θρέφουν εντατικά το δέρμα, ενώ το υαλουρονικό οξύ, που περιέχει, εξασφαλίζει επαρκή υγρασία και άμεση βελούδινη αίσθηση δέρματος. Μεγάλο του plus είναι φυσικά και το υπέροχο άρωμά του, με το οποίο τυλίγει την επιδερμίδα για ώρες.

info
klapp-cosmetics.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ