H Camila Cabello με ένα απροσδόκητο χρώμα στα μαλλιά της είναι (εντελώς) αγνώριστη

Έπαιξε ρόλο ο πρόσφατος χωρισμός της με τον Shawn Mendes γι' αυτή την αλλαγή;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

H Camila Cabello ανήκει αναμφίβολα σε εκείνη τη μερίδα γυναικών που σπάνια πειραματίζονται με τα μαλλιά τους. Ιδίως η συγκεκριμένη είχε για πολλά χρόνια πολύ μακριά, σγουρά μαλλιά που ξεπερνούσαν το ύψος της μέσης της. Ήταν άλλωστε αυτό το ακατέργαστο, φυσικό μαλλί που την χαρακτήριζε απόλυτα και την ξεχώριζε στον χώρο.

Καταλαβαίνεις λοιπόν την έκπληξή μας όταν, μόλις πριν έναν χρόνο ακριβώς, αποφάσισε να κόψει την τόσο μακριά κόμη της σε ένα κλασικό καρέ μέχρι τους ώμους. Αυτό το κούρεμα ήταν μια αποκάλυψη για την τραγουδίστρια και δεν το περιμέναμε εύκολα από εκείνη.

Έναν χρόνο μετά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτή ήταν και η πιο τολμηρή αλλαγή που θα μπορούσε να κάνει η 24χρονη σταρ. Ή μήπως όχι;

Η Camila Cabello μας εξέπληξε άλλη μια φορά όταν, πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με... mint απόχρωση στα μαλλιά της.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για περούκα ή αν η τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Shawn Mendes. Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννέτος ήταν αυτός που επιμελήθηκε για άλλη μια φορά τα μαλλιά της ενώ και η shimmery σκιά στα μάτια ταίριαξε άψογα με το χτένισμα που είχε το χρώμα της μέντας.

Δες το αποτέλεσμα