Follow us

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Και με ένα σέξι μίνι φόρεμα και ψηλές μπότες που της χάριζαν μια δυναμική, glam rock κομψότητα.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους NDP

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" και στο θέατρο Ακροπόλ βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου. Με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, η γοητευτική ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το νέο της hair look, που ήταν εμφανώς αλλαγμένο. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ, ενώ είχε ανασηκώσει προς τα πάνω την μπροστινή φράντζα με τη βοήθεια styling προϊόντων ώστε να φαίνεται ακόμα καλύτερα το πρόσωπό της.

Να σου θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε για πολλά χρόνια ένα μακρύ καρέ, το οποίο αποφάσισε να αποχωριστεί για μια à la garçonne κουπ στις αρχές του 2020. Έκτοτε, δεν φαίνεται να θέλει να την αποχωριστεί, απεναντίας μάς φαίνεται ότι κάθε φορά κόβει τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά.

Επιπλέον, η πανύψηλη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα συνδυασμένο με ψηλές μαύρες μπότες και ανδρόγυνου στιλ σακάκι, ένα outfit που ταίραξε τέλεια με την "αγορίστικη" κουπ της, χαρίζοντάς της ταυτόχρονα μια glam rock κομψότητα αλλά και μια δυναμική θηλυκότητα.

Τέλος, διατήρησε ήσυχους τους τόνους του μακιγιάζ προτιμώντας να μην κάνει υπερβολές, όπως συνηθίζει σχεδόν πάντα.
Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους | "Ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ