H DUST+CREAM ήταν ο make up χορηγός στο φετινό Madwalk by Serkova Crystal Pure

Και απέδωσε αριστοτεχνικά ένα ξεχωριστό makeup look για κάθε σχεδιαστή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου έλαβε χώρα για 11η συνεχή χρονιά το ''MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project'', ο θεσμός που ενώνει με κύρος τη μόδα και τη μουσική και που πλέον έχει καθιερωθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με makeup χορηγό την DUST+CREAM.

Το φετινό MadWalk είχε για άλλη μια φορά και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου Σύλλογος ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ".

Το Γήπεδο TAE KWON DO μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και γέμισε εντυπωσιακές παρουσίες, stars και trendsetters ενώ η παρουσιάστρια της βραδιάς, Δούκισσα Νομικού, έδινε τον ρυθμό στο stage κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθ´όλη τη διάρκεια του event.

Φαντασμαγορικά acts, πρωτότυπες αλλά και κλασικές δημιουργίες και τραγούδια που σε ξεσήκωναν, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του MadWalk '21 ενώ το μακιγιάζ όλων των συμμετεχόντων επιμελήθηκε εξ' ολοκλήρου η DUST+CREAM. Η εταιρεία κατάφερε να αποδώσει αριστοτεχνικά και με απόλυτη ακρίβεια ένα ξεχωριστό look για κάθε σχεδιαστή, κάνοντας τα μοντέλα να λάμπουν επί σκηνής.

H DUST+ CREAM είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο 85 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, που αποτελεί την κορυφαία και σταθερή επιλογή των καταναλωτών στα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, με βασικό γνώμονα την ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.