Follow us

British Fashion Awards 2021 | Τα glamorous beauty looks που ξεχωρίσαμε

Πάρε ιδέες για τις λαμπερές εμφανίσεις σου στις γιορτές.

british fashion awards

British Fashion Awards, η γιορτή της μόδας, του στιλ και της δημιουργίας, πραγματοποιήθηκαν χτες με μεγάλη επιτυχία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με πασίγνωστους celebrities, μοντέλα και σχεδιαστές να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί.

British Fashion Awards 2021 | Όλες οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί

Δεν θα σταθούμε στις - ανεπανάληπτες - τουαλέτες που φορούσαν όλες οι προσκεκλημένες, αλλά στα glamorous beauty looks τους που μας χάρισαν άπλετο inspo για τις δικές μας, festive εμφανίσεις τα Χριστούγεννα.

Δες παρακάτω ποια ξεχωρίσαμε:

Dua Lipa

To signature look της τραγουδίστριας τη συνόδευσε και σε αυτή τη λαμπερή βραδιά: διακριτικό khol μολύβι στο εσωτερικό των βλεφάρων, μπεζ-καφέ κραγιόν και έντονο, αλλά πολύ κολακευτικό ρουζ στα μήλα με χαλαρούς κυματισμούς στα μακριά, μαύρα της μαλλιά που της χάριζαν ένα ρομαντικό vibe.

British Fashion Awards 2021 | Τα glamorous beauty looks που ξεχωρίσαμε

Adriana Lima

Φλογερό κόκκινο κραγιόν, cat eye liner και Hollywood retro waves στα μαλλιά για τη σέξι Adriana Lima που μάλιστα φόρεσε και δημιουργία της Celia Kritharioti.

Adriana Lima

Leonie Hanne

Nude κραγιόν και διακριτικό smokey eye look σε μωβ και λιλά αποχρώσεις για τη γοητευτική trendsetter, που ανέδειξε το μακιγιάζ της με μια πολύ ψηλή, σφιχτή sleek αλογοουρά. Παρατηρείς τα feathery brows που υιοθέτησε;

Leonnie Hanne

Iris Law

Η κόρη του Jude Law μεγαλώνει και κάθε φορά εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο. Το buzz cut της είχε μια πλατινέ απόχρωση που έδενε άψογα με τα γαλάζια μάτια της, ενώ αρκέστηκε σε ένα "ήσυχο" μακιγιάζ, με μια ιριδίζουσα γαλαζογκρι σκιά στα μάτια, άφθονη μάσκαρα και διάφανο γκλος στα χείλη. Το μοντέλο φαίνεται ότι υιοθέτησε τα skinny brows από την πλευρά του - σε αντίθεση με τα fluffy της Leonie Hanne παραπάνω.

Iris Law

Stella Maxwell

Μακιγιάζ σε nude τόνους και sleek ψηλό top-knot για το σούπερ μόντελ που εντυπωσίασε τους πάντες στο κόκκινο χαλί.

Stella Maxwell

Priyanka Chopra

Μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι άφησε πλαϊνές αφέλειες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της ενώ είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο. Το μακιγιάζ της κινήθηκε, όπως πάντα, σε nude τόνους που ταιριάζουν άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της.

Priyanka Chopra

Eiza González

Cherry red χείλη, shimmery σκιές στα μάτια και έντονες λάμψεις για την ηθοποιό, που φόρεσε το πιο ιδιαίτερο headpiece σε ασημί χρώμα που είδαμε στο κόκκινο χαλί.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ