Follow us

Τα λαμπερά προϊόντα μακιγιάζ που θα απογειώσουν κάθε γιορτινή εμφάνιση

Τα must-haves της σεζόν.

Beauty Istock Photo

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι στο πιο μοντέρνο χριστουγεννιάτικο πάρτι με τους συναδέλφους σου ή πίνεις ζεστή σοκολάτα κάτω από το γεμάτο φωτάκια χριστουγεννιάτικο δέντρο, το γιορτινό μακιγιάζ σου δεν μπορεί παρά να είναι λαμπερό.

Στη συλλεκτική συλλογή Wish Upon a Star της essence θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τις εορταστικές σου εμφανίσεις πραγματικά αξέχαστες.

Τα λαμπερά προϊόντα μακιγιάζ που θα απογειώσουν κάθε γιορτινή εμφάνιση

Στην καρδιά της συλλογής βρίσκεται φυσικά η παλέτα σκιών Close Your Eyes... Make A Wish! με εννέα λαμπερές και έντονα αστραφτερές αποχρώσεις και υπέροχη βελούδινη συσκευασία διακοσμημένη με χρυσά αστέρια.

product

Το Caring Lip Balm στην απόχρωση 01 Tonight: Stargazing κάνει εξαιρετικά απαλά τα χείλη, ενώ τους χαρίζει μια διακριτική λάμψη, ενώ το pH-Reacting Lip Glow στην απόχρωση 01 Kisses Come True! θρέφει τα χείλη και αντιδρά στην τιμή pH του δέρματος, εντείνοντας τη μοναδική τους ροζ απόχρωση.

product

Οι τελικές πινελιές δίνονται με το Soft Body Shimmer Dry Oil στην απόχρωση 01 You Are Made of Stardust με άρωμα βανίλιας, που ζαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, αλλά και τα Nail Stickers με χρυσά, ασημί και πολύχρωμα σχέδια, που απογειώνουν κάθε μανικιούρ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ