Follow us

Η απόλυτη αναδόμηση | Δοκιμάσαμε την τέλεια θεραπεία για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Το καλύτερο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα, μας το έκανε η System Professional.

MissBloom TEAM
wella

Μια καθόλου τυπική Παρασκευή. Ή αλλιώς αυτό που έζησα εγώ και η συνάδελφός μου όταν πριν από μερικές ημέρες βρεθήκαμε στο κατώφλι της WELLA Studio στην Κατεχάκη, προκειμένου να αφεθούμε στα χέρια των καλύτερων στο είδος τους ειδικών.

Αποστολή τους; Να μεταμορφώσουν τα μαλλιά μας! Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, να μεταμορφώσουν τα πάρα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά μου, σε υγιή, ενυδατωμένα και λαμπερά. Πόσο εύκολο είναι αυτό όταν μιλάμε για χρήση ντεκαπάζ επί σειρά ετών, εργαλείων θερμότητας και προϊόντων styling;

Την ίδια ανάγκη ωστόσο είχε και η φυσική μελαχρινή συνάδελφός μου, που παρόλο που τα μαλλιά της είναι αρκετά υγιή και πλούσια, είχαν ανάγκη από αυτό το επιπλέον boost ανανέωσης και ενυδάτωσης.

Η αλήθεια είναι πως τα είδαμε όλα.

Κάπου εδώ μπαίνει στη συζήτησή μας το System Professional, που έχει αφιερώσει την ύπαρξή του στην περιποίηση των μαλλιών.

Η απόλυτη αναδόμηση | Δοκιμάσαμε την τέλεια θεραπεία για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Επειδή λοιπόν κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, στην αρχή μας ζήτησαν να δουν ακριβώς την κατάσταση των δικών μας μαλλιών, μας ρώτησαν το "ιστορικό" τους (των δικών μου είναι πολύ βεβαρυμένο, το παραδέχομαι) και κατόπιν ανάλυσης, οι experts κατέληξαν στο ποια είναι αυτή η συγκεκριμένη θεραπεία που εμείς χρειαζόμαστε.

Αυτό χάρη στη μέθοδο διάγνωσης και ανάλυσης LipidCode του System Professional που αποτελεί την αποθέωση της εξειδίκευσης, χαρίζοντας σε κάθε γυναίκα μια εξ ολοκλήρου προσωπική εμπειρία. Μέσα λοιπόν από 262 εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς προϊόντων και θεραπειών, καταλήξαμε σε αυτή που θα μεταμόρφωνε την τρίχα της καθεμιάς μας, αναδομώντας την από το εσωτερικό της.

Δεν πρόκειται απλώς για μια θεραπεία για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Πρόκειται για μια θεραπεία για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

wella

Ποια ήταν αυτή;

H Molecular Hair Refill. Αυτές τις τρεις λέξεις είπε η expert όταν ολοκλήρωσε την ενδελεχή "διάγνωσή" μας, με εμένα να την κοιτάζω όπως ακριβώς και τον γιατρό μου- με τέτοια προσήλωση.

wella

Where dreams come true

Ήρθε η ώρα (και άργησα) να αναφερθώ στο Liquid Hair, αυτό το εμβληματικό προϊόν - πρωταγωνιστή της εν λόγω θεραπείας. Μπορείς να το αποκαλείς απλά "θείο δώρο" αν ξεχνάς την ονομασία του. Πρόκειται για μία προηγμένη σύνθεση μοριακής αναδόμησης που επανορθώνει σε βάθος τα εύθραυστα και ευαίσθητα μαλλιά, σαν τα δικά μου.

wella

Συνολικά, η θεραπεία διαρκεί μόλις 20 λεπτά, λεπτά τα οποία αρκούν για να χωρέσουν όλη τη μαγεία που θα συμβεί στα μαλλιά: Χωρίς να τα βαραίνει καθόλου, τους χαρίζει βελτιωμένη υφή και αντοχή. Τα αποτελέσματα κρατούν για μέχρι και πέντε λουσίματα, ωστόσο πρόκειται για κάτι που η τρίχα σου θα εξακολουθεί να "θυμάται" για καιρό.

wella

Ο δρόμος λοιπόν προς τα μαλλιά των ονείρων μας ήταν μόλις 3 βήματα μακριά:

  • Βήμα πρώτο: Σαμπουάν
  • Βήμα δεύτερο: Liquid hair
  • Βήμα τρίτο: Κλείδωμα

Αρχικά λοιπόν μας έλουσε με ένα Ε-ΞΩ-ΠΡΑ-ΓΜΑ-ΤΙ-ΚΟ σαμπουάν που απελευθερώνει όλη τη συσσωρευμένη ένταση με ειδικές τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης των μυών. Στο στάδιο αυτό τα μαλλιά μας χαίρουν ενός ήπιου, απαλού καθαρισμού και ονειρεμένης περιποίησης.

Και περνάμε στην πραγματική μαγεία τώρα. Εκείνη που αναρωτιέμαι γιατί δεν είχα γνωρίσει νωρίτερα στη ζωή μου- θα είχα γλιτώσει από πολλά χρόνια κατεστραμμένης κουπ και φριζαρισμένων- ξηρών - θαμπών - "τι κακό μας έχει βρει" μαλλιών. Η expert λοιπόν στο στάδιο αυτό εφάρμοσε στα μαλλιά μας τον μοριακό ορό Liquid Hair, που αναδομεί και αναπληρώνει άμεσα τα ευαίσθητα μαλλιά και βελτιώνει τη δομή της τρίχας.

Μαργαρίτα Wella

Τέλος, ολοκληρώσαμε την (υπερ)πολυτελή θεραπεία μας με το απαραίτητο "κλείδωμα", που εξασφάλισε και την παράταση της διάρκειας της δράσης του Liquid Hair. Αφού μπήκαν και αυτές οι τελικές πινελιές μαγείας, αντικρίσαμε στον καθρέφτη τα μαλλιά μας και, κυρίως, πιάσαμε τα μαλλιά μας.

wella

Αλλά για μισό λεπτό: Ήταν τα μαλλιά μας αυτά; Πού πήγαν όλες εκείνες οι φθαρμένες και γεμάτες ψαλίδα άκρες;

wella

Μπορεί να μην ξέρω πού πήγαν, αλλά σίγουρα ξέρω από πού έφυγαν: Από την κουπ μου που πλέον κυριολεκτικά δεν την αναγνωρίζω. Παρόλα αυτά, ακόμη και τα πρώτα λεπτά μετά τη θεραπεία εξακολουθούσα να είμαι επιφυλακτική. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απίστευτο, αλλά πόσο στην πραγματικότητα θα διαρκούσε;

wella

Σύμφωνα με την expert, για έως και πέντε λουσίματα. Σύμφωνα με εμάς, που έχουμε λουστεί έκτοτε πάνω από 10 φορές, η τρίχα μας εξακολουθεί να παραμένει πλήρως αναδομημένη- σαν να "πήρε" κάποιος μαγικά από πάνω της όλα αυτά τα χρόνια που τους εφαρμόζουμε είτε εργαλεία θερμότητας και styling είτε ντεκαπάζ.

Φυσικά, πλέον χαρίζουμε άπλετα hair flips στον καθρέφτη μας.

wella

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στον εαυτό μας φέτος τα Χριστούγεννα και σίγουρα θα επαναλάβουμε άμεσα και πάλι. Γιατί ποιος είπε ότι χρειάζεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να μας κάνουμε εκπλήξεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ