Follow us

Κι όμως, αυτό το προϊόν μακιγιάζ θα εξαφανίσει στη στιγμή τη λιπαρότητα από τα μαλλιά σου

Το προϊόν που υπάρχει σίγουρα στο νεσεσέρ σου θα κάνει θαύματα ακόμα και στις χειρότερες hair days σου.

hair iStock

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς και τα μαλλιά σου δεν είναι στην καλύτερή τους φάση; Welcome to the club! Σε όλες μας έχει συμβεί να διανύουμε "κακές" μέρες αναφορικά με τα μαλλιά μας, είτε αυτό σημαίνει ότι αυτά δεν συμμαζεύονται με τίποτα, ό, τι κι αν τους κάνεις, είτε έχουν βγάλει πολλή λιπαρότητα, πολλές φορές ακόμα και μερικές ώρες μετά το λούσιμο.

Ιδίως για το τελευταίο, που έχει ποικίλες αιτίες (είτε πιάνεις συνέχεια τα μαλλιά σου με τα χέρια και τα λαδώνεις, είτε έχεις λιπαρά μαλλιά οπότε λαδώνουν εύκολα, είτε απλά δεν πρόλαβες να λουστείς) υπάρχει λύση και βρίσκεται στο νεσεσέρ σου.

To απλό χτένισμα που θα σε "σώσει" στις bad hair days σου

Περίμενες ποτέ ότι η διάφανη πούδρα του μακιγιάζ θα έκανε θαύματα στα λαδωμένα μαλλιά; Κι όμως, μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το dry shampoo στις περιπτώσεις εκείνες που έχεις ξεμείνει αλλά και το παλιό κόλπο με την baby talc. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια διάφανη πούδρα προσώπου (προτίμησε τις πούδρες "αλεύρια" σε λευκό χρώμα) και με ένα μεγάλο πινέλο να απλώσεις το προϊόν στις ρίζες και στα σημεία που θες να καμουφλάρεις. Ταμπόναρε καλά την πούδρα ώστε να απορροφηθεί και να μην αφήσει λευκά σημάδια και voilà!

Δες και στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς γίνεται:

Loading...

Εμείς σού προτείνουμε να δοκιμάσεις την Invisible Loose Setting Powder της Laura Mercier.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ