Follow us

O έξυπνος τρόπος για να ισιώσεις τέλεια τα μαλλιά σου στο σπίτι

To νέο ισιωτικό Dyson Corrale είναι αυτό που αναζητούσαμε.

MissBloom TEAM
dyson corrale

Sleek χτένισμα και περιποιημένα μαλλιά - ένα βασικό ζητούμενο στην περιποίηση κάθε γυναίκας. Ποιο είναι όμως το styling tool που μπορεί να έχει αυτό το αποτέλεσμα στο σπίτι; Ανακαλύψαμε ένα από τα καλύτερα ισιωτικά της αγοράς, με πατενταρισμένη τεχνολογία.

Το νέο Dyson Corrale είναι το δυνατό ισιωτικό με εύκαμπτες πλάκες που συγκρατούν και φορμάρουν τα μαλλιά.

O έξυπνος τρόπος για να ισιώσεις τέλεια τα μαλλιά σου στο σπίτι

Ποια η διαφορά με τις συμβατικές ισιωτικές; Ότι οι εύκαμπτες αυτές πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγανίου κάμπτονται για να συγκρατήσουν τα μαλλιά μας, πετυχαίνοντας έτσι μικρότερη εξάρτηση από τις υψηλές θερμοκρασίες, αποδίδοντας όμως ένα άψογο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να ξέρεις για το Dyson Corrale

dyson corrale

Πρακτικά δηλαδή το Dyson Corrale ισιώνει τέλεια τα μαλλιά με αποτέλεσμα κομμωτηρίου, με πολύ μικρότερη θερμοκρασία από αυτή που χρησιμοποιούμε συνήθως για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τις κοινές ισιωτικές που μπορεί μεν να χρησιμοποιούν χαμηλότερες (και ενδεδειγμένες) θερμοκρασίες για την τρίχα, αλλά δεν παρέχουν το τέλειο αποτέλεσμα που θα ήθελες. Χάρη λοιπόν στις εύκαμπτες πλάκες του Dyson Corrale, η εξάρτηση από τη θερμότητα είναι μικρότερη ενώ μειώνεται στο 50% το φαινόμενο του φριζαρίσματος αλλά και του σπασίματος της τρίχας.

Και το ακόμα καλύτερο; Έχεις την επιλογή της ασύρματης λειτουργίας του, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα αποτελεσματικού φορμαρίσματος για 30 ολόκληρα λεπτά χωρίς καλώδιο. Η τέλεια λύση λοιπόν για σένα αν βρίσκεσαι συνεχώς on the go και θες να είσαι πάντα στην τρίχα. Και μην ανησυχείς για την αποδοτικότητά του: η θερμική του απόδοση είναι ίδια με αυτή του κλασικού ισιωτικού συνδεδεμένου στην πρίζα, ενώ μπορείς να το επαναφορτίσεις πανεύκολα μέσα σε 70 λεπτά.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών ενώ παρέχει την επιλογή τριών ρυθμίσεων ακριβείας για την θερμότητα (165 C, 185 C και 210 βαθμοί κελσίου) που ρυθμίζονται ανάλογα με την πυκνότητα και το μήκος των μαλλιών σου αλλά και το styling που θες να κάνεις.

Kαι μην ξεχνάς: Μπορείς να το παίρνεις μαζί και στα ταξίδια σου, ακόμα και με αεροπλάνο, χάρη στη διεθνώς συμβατή τάση (universal voltage) και τον μηχανισμό προσαρμογής σε πτήση (Flight - ready).

Αναζήτησε τo νέo Dyson Corrale σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καλλυντικών και σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ