Follow us

Το golden mani της Dua Lipa θα σε βάλει σίγουρα στο κλίμα των Χριστουγέννων (αν δεν έχεις μπει ήδη)

Θα το δοκίμαζες;

Dua Lipa Splash News / Ideal Image

Βρισκομαστε στην τελική ευθεία μετρώντας αντίστροφα για την παραμονή Χριστουγέννων, και ήδη τα έχουμε κανονίσει όλα για τις επερχόμενες εξόδους μας αλλά και τα ρεβεγιόν. Ρούχα, μακιγιάζ, δώρα στους αγαπημένους μας, χτενίσματα, όλα έχουν μπει σε μια τροχιά και απλά ανυπομονούμε για τις διακοπές.

Ανάμεσα σε όλη αυτή τη γλυκιά "αναταραχή", η guilty pleasure μας είναι να χαζεύουμε στο Instagram τα looks των αγαπημένων μας celebrities. Τι επέλεξαν να φορέσουν στις γιορτινές εξόδους τους, τι χτένισμα να κάνουν, πώς να βαφτούν και να κάνουν τα νύχια τους.

Messy Bun | 3 γιορτινές εκδοχές του πιο trendy "επιμελώς ατημέλητου" κότσου

Και ειδικά για το τελευταίο, ευτυχώς η πλειονότητα των αγαπημένων μας stars μάς χαρίζουν άφθονο inspo αφού πολλές φορές μοιράζονται στο Instagram όλα τα mani styles που δοκιμάζουν κατά καιρούς.

Ένα από αυτά ήταν και της Dua Lipa, που μας έβαλε ακόμα περισσότερο σε xmas mood. Τα μακριά, αμυγδαλωτά νύχια της ήταν ολόχρυσα και φαίνονταν σαν να τα είχε βουτήξει σε χρυσή μπογιά, που όμως δεν είχε στεγνώσει ολοκληρωτικά δημιουργώντας αριστοτεχνικές μικρές φυσαλίδες, που θα μπορούσαν να μοιάζουν με μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Προφανώς και το μανικιούρ είναι ημιμόνιμο και έγινε με τη βοήθεια της γνωστής λάμπας για να βγει το συγκεκριμένο εφέ.

H Chiara Ferragni με το τέλειο μανικιούρ για τις γιορτές

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ