Follow us

Δοκίμασα το νέο ορό της Clarins και δεν έχω δει το βλέμμα μου ξανά πιο φωτεινό

Φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισα να κάνω στον εαυτό μου "το δώρο της τέλειας επιδερμίδας".

Clarins

Μόνο εγώ πιστεύω ότι οι γιορτές είναι η πιο στρεσογόνα περίοδος του χρόνου; Ανάμεσα στον πανικό του christmas shopping, στη "μάχη" για ένα καλό τραπέζι στα it εστιατόρια και bars της πόλης και στον "αγώνα" που δίνω για να πάρω το καλύτερο δώρο για κάθε αγαπημένο μου πρόσωπο εγκαίρως, πάντα ξεχνάω το πιο σημαντικό απ' όλα: Την περιποίηση του εαυτού μου. Όχι όμως φέτος. Φέτος αποφάσισα να κάνω ένα δώρο και σε εμένα: το νέο Double Serum Eye της Clarins, για το οποίο είχα ακούσει τα καλύτερα από τις beauty aficionados φίλες μου. Είχε 7 μέρες να με εντυπωσιάσει -μέχρι το πρώτο γιορτινό event της σεζόν- και -spoiler alert!- τα κατάφερε!

Η απαραίτητη έρευνα πριν την πρώτη εφαρμογή

Σαν σωστή skintellectual, πριν ξεκινήσω τη δοκιμή του νέου ορού ματιών της Clarins, δεν μπορούσα παρά να ερευνήσω τα συστατικά του. Όπως με ενημέρωσαν οι experts του brand έχει συμπυκνωμένη διπλή σύνθεση, η οποία είναι 96% φυσική και εμπλουτισμένη με 13 φυτικά εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένου εκείνου από βιολογικό κουρκουμά. Το star συστατικό του Double Serum Eye είναι ωστόσο το οργανικό εκχύλισμα από άγριο μυρώνι, το οποίο έχει την εξαιρετική ικανότητα να ενισχύει την παραγωγή alpha-v integrins που βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει τη δύναμη και τη ζωντάνια χάρη στη σωστή κυτταρική συνοχή.


Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ορό ματιών να ξεχωρίζει είναι η διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας -ανανέωση, οξυγόνωση, τροφή, ενυδάτωση και προστασία-, οι οποίες προάγουν τη νεανική όψη στην περιοχή των ματιών και οι οποίες όμως επιβραδύνονται καθώς περνούν τα χρόνια. Το Double Serum Eye υπόσχεται μείωση των ρυτίδων, του οιδήματος και τους μαύρους κύκλους, ενίσχυση και προστασίας της περιοχής γύρω από τα μάτια από τις φθορές που προκαλεί το blue light και λάμψη.

Η δική μου εμπειρία

Ήδη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή κατάλαβα ότι ήταν όντως ένα ξεχωριστό προϊόν, αφού είδα αμέσως αποτελέσματα: Το βλέμμα μου έδειχνε πολύ πιο φωτεινό και νεανικό -κάτι που μου επέτρεπε να μειώσω την ποσότητα concealer που εφάρμοζα στην περιοχή κάτω από τα μάτια μου.

Δοκίμασα το νέο ορό της Clarins και δεν έχω δει το βλέμμα μου ξανά πιο φωτεινό

Λάτρεψα επίσης και τη συσκευασία με τη διπλή αντλία, που με απαλλάσσει από το άγχος του πόσο προϊόν χρειάζομαι, αφού αποδίδει ακριβώς τη σωστή ποσότητα προϊόντος για βέλτιστη αποτελεσματικότητα και αποφυγή χρήσης υπερβολικής ποσότητας.

Επίσης, χάρη στην καινοτόμα συσκευασία οι δύο υφές του ορού έρχονται σε επαφή μόνο μετά την έξοδό τους από την αντλία, δημιουργώντας μια ανάλαφρη μη λιπαρή σύνθεση, η οποία συνδυάζει το αποτέλεσμα σύσφιξης ενός τζελ με την άνεση μιας κρέμας, και που γρήγορα κατάλαβα,ότι απορροφάται πάρα πολύ εύκολα. Η συνέχεια βέβαια προμηνυόταν ακόμα καλύτερη.

Μέρα με την μέρα το βλέμμα μου γινόταν ολοένα και πιο φωτεινό. Τελικά στο τέλος του challenge, δηλαδή την 7η μέρα εφαρμογής, τα claims του Double Serum Eye επιβεβαιώθηκαν: οι ρυτίδες μου ήταν εμφανώς μειωμένες, ενώ -το πιο εντυπωσιακό από όλα- ήταν ότι οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι είχαν σχεδόν εξαφανιστεί με αποτέλεσμα το concealer να περιττεύει στη ρουτίνα μακιγιάζ μου.

Παρά το στρες και την κούραση των ημερών, στο πρώτο γιορτινό event της σεζόν ήμουν η πιο λαμπερή και φρέσκια!

Το τέλειο δώρο για τις γιορτές

Το Double Serum Eye με ενθουσίασε τόσο που αποφάσισα πως είναι το τέλειο δώρο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλες τις αγαπημένες γυναίκες στη ζωή μου. Είναι ιδανικό για όλες ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας, αλλά και εκείνες που έχουν ευαίσθητα μάτια ή φορούν φακούς επαφής. Είναι επίσης ιδανικό και για την eco-conscious της παρέας, αφού η φυσική σύνθεσή του είναι κλεισμένη σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ συνοδεύεται με κωδικό #QR αντί ένθετου εντύπου.

Τέλεια επιδερμίδα, check. Δώρα για όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα, check. Είμαι έτοιμη για τα Χριστούγεννα, λοιπόν!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ