Follow us

Δωροθέα Μερκούρη | Το εύκολο κόλπο της για να καμουφλάρει τις λευκές τρίχες

Η ηθοποιός μοιράστηκε το πιο εύκολο τρικ.

MissBloom TEAM
Δωροθέα Μερκούρη NDP

Ένα πολύ εύκολο και εξαιρετικά γρήγορο beauty τρικ μοιράστηκε η Δωροθέα Μερκούρη "λύνοντας τα χέρια" σε πολλές γυναίκες που σίγουρα θα το εφαρμόσουν.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μας έδειξε τον τρόπο με τον οποίο καλύπτει τις λευκές τρίχες της, όταν θέλει να τις καμουφλάρει στο "άψε-σβήσε". Στο πλαίσιο ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου και κάνει ένα σύντομο καθημερινό make up tutorial, η Δωροθέα Μερκούρη μας εξέπληξε όταν έβαλε καφέ σκιά όχι μόνο στα μάτια της, αλλά και στα μαλλιά της.

Δωροθέα Μερκούρη | Το εύκολο κόλπο της για να καμουφλάρει τις λευκές τρίχες

Η σκούρα σκιά κρύβει τις λευκές τρίχες και πρόκειται σίγουρα για ένα τρικ που θα διευκολύνει πολλές μελαχρινές και καστανές γυναίκες. Πέραν αυτού, όπως μπορείς να δεις στο ακόλουθο post, την βλέπουμε να κάνει το απαραίτητο μασάζ στο πρόσωπό της με face roller, να βάζει κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να φωτίσει το βλέμμα της, αλλά και γύρω από την μύτη για contouring. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει η μάσκαρα που ανέδειξε το βλέμμα της. 

Δωροθέα Μερκούρη
μερκουρη

Παρόλο που ολοένα και περισσότερες προτιμούν να "αγκαλιάσουν" τα γκρίζα μαλλιά τους, σε περίπτωση που δεν είναι αυτή η πρόθεσή σου, αξίζει να παρακολουθήσεις το βίντεο παρακάτω:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ