Follow us

Οι θεραπείες που θα μας χαρίσουν ένα λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές

Γρήγορες θεραπείες με εξαιρετικά αποτελέσματα.

MissBloom TEAM
beauty cosmetic derma medicine Courtesy of Cosmetic Derma Medicine

Η ομορφιά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές και όλες μας έχουμε ανάγκη από λίγο glitter και λάμψη. Καθώς όμως η ατζέντα μας είναι γεμάτη υποχρεώσεις, δεν μένει χρόνος για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας.

Συναντήσαμε λοιπόν την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, η οποία μας εξηγεί με ποιες θεραπείες θα αποκτήσουμε ένα λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές.

Peeling ανανέωσης & λάμψης

Η σύγχρονη αυτή μέθοδος αντιμετωπίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ουλές ακμής και δυσχρωμίες, ανανεώνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα του προσώπου μας, επαναφέροντας τη χαμένη του λάμψη και σφριγηλότητα. Είναι το πιο δημοφιλές Χημικό Peeling προσώπου, κατά το οποίο γίνεται απολέπιση των εξωτερικών στοιβάδων του νεκρού δέρματος, αποκαλύπτοντας ένα νέο στρώμα με βελτιωμένη υφή. Ενδείκνυται για άτομα με κηλίδες και πανάδες, ρυτίδες ή ουλές, και γενικά για όσους εμφανίζουν δυσχρωμίες στο πρόσωπο.

Botox & Υαλουρονικό Οξύ

Τι να πει κανείς για τις πιο δημοφιλείς θεραπείες λάμψης και ομορφιάς;

Το Botox είναι μία πρωτεΐνη που προκαλεί μείωση της κινητικότητας των μυών, με αποτέλεσμα το σβήσιμο των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και ένα πρόσωπο πιο ήρεμο και λαμπερό. Αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που δίνει θεαματικά αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια, η μέθοδος εφαρμόζεται προληπτικά σε νεαρά άτομα, το λεγόμενο "Baby Botox” στα πρώτα στάδια της εμφάνισης των γραμμών έκφρασης, με στόχο την αποφυγή της μονιμοποίησης τους.

Η θεραπεία του Υαλουρονικού Οξέος αποτελεί μία μη επεμβατική μέθοδο αντιγήρανσης κατά την οποία το Υαλουρονικό Οξύ ενίεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, σε χείλη και παρειές, γεμίζοντας και ενυδατώνοντας, ανώδυνα και φυσικά. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει εφαρμογή στην περιοχή των ματιών, με την τεχνική της ένεσης με κάνουλα.

Δείτε εδώ τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά για Botox & Υαλουρονικό Οξύ της Cosmetic Derma Medicine.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η Μεσοθεραπεία προσώπου είναι μία από τις top θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου που επαναφέρει τη λάμψη και τη χαμένη ελαστικότητα στη δομή της επιδερμίδας, καθώς αποτελεί τη λύση στη διαρκή μάχη απέναντι στα σημάδια του χρόνου.

Η Μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί είτε ενέσιμα είτε με τη χρήση της ειδικής συσκευής microneedling, με το Dermapen, όπου μέσω των μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται, τα διαλύματα Μεσοθεραπείας φθάνουν στο απαιτούμενο βάθος. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται έγχυση πολύτιμων ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικοί παράγοντες) που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, μείωση των ρυτίδων έκφρασης και βελτίωση της περιοχής των μαύρων κύκλων των ματιών.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. www.cosmeticdermamedicine.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ