Follow us

Ο λόγος που τα σγουρά μαλλιά σου δεν μοιάζουν με εκείνα των influencers

Η εύκολη τεχνική που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου από φριζαρισμένο χάος σε καλοσχηματισμένες μπούκλες.

σγουρά μαλλιά πώς να τα φτιάξω Pixel Formula

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σκρολάρει με τις ώρες στο Instagram προφίλ της Negin Mirsalehi, γεμάτος απορία: "Μα τι κάνει και οι μπούκλες της δείχνουν τόσο καλοσχηματισμένες;". Πριν σου αποκαλύψουμε τα πάντα για τα σγουρά μαλλιά και πώς να τα φτιάξεις, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Οι περισσότερες goals φωτογραφίες, που βλέπεις στα social media είναι ψεύτικες. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι τα μαλλιά της Negin (και της κάθε influencer) να έχουν "βοηθηθεί" από hot tools κάθε λογής, extensions, αλλά και πανάκριβες θεραπείες.

7 λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αν θέλεις να αναδείξεις τις φυσικές μπούκλες σου

Loading...

Εμείς θα σταθούμε στο γεγονός ότι αποτελούν τη βάση του inspiration board κάθε curly girl εκεί εξώ, κι έτσι θα σου αποκαλύψουμε τη ρουτίνα περιποίησης που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις μπούκλες σου και να αγγίξεις status *hair goals*.

Σγουρά μαλλιά | Πώς να τα φτιάξω;

Αφού βγεις από το ντους και αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν για 15 λεπτά φυσικά, εφάρμοσε από τα μήκη μέχρι τις άκρες μία κρέμα για μπούκλες. Χτένισέ τα καλά, έτσι ώστε το προϊόν να απλωθεί ομοιόμορφα.

Το βήμα που σίγουρα ξεχνάς

Αφού εφαρμόσεις την κρέμα, χώρισε τα μαλλιά σου και έχοντας μια βούρτσα για μπούκλες ανά χείρας, γύρισε γύρω από το χερούλι της κάθε τούφα (θα καταλάβεις καλύτερα όταν παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο), έτσι ώστε να ενθαρρύνεις το φυσικό σχήμα τις κάθε μπούκλας. Αφού ολοκληρώσεις αυτή τη διαδικασία σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, θα παρατηρήσεις πως ήδη οι μπούκλες σου δείχνουν πολύ πιο έντονες και "ζωντανές".

Στη συνέχεια, "τσαλάκωσε" τα μαλλιά σου με τα χέρια σου. Εφάρμοσε έπειτα ένα τζελ για μπούκλες και τσαλάκωσέ τα ξανά.

Curly Girl Problems | 5 πράγματα που μόνο αν έχεις σγουρά μαλλιά μπορείς να καταλάβεις

Η ρουτίνα σου σχεδόν τελείωσε

Κάνε plopping στα μαλλιά σου (δες εδώ πώς θα το κάνεις αυτό) προκειμένου να ενισχύσεις το σχήμα της κάθε μπούκλας. Άφησέ τα στο τουρμπάνι μέχρι να στεγνώσουν κατά 90%. Έπειτα στέγνωσε τα μαλλιά σου με το σεσουάρ και τη φυσούνα. "Σπάσε" το σκληρό περίβλημα που δημιούργησε το τζελ στα μαλλιά σου με ένα ανάλαφρο έλαιο κι είσαι έτοιμη!

Δες εδώ όλη τη ρουτίνα μου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ