Follow us

Έχεις κοντά νύχια; Οι τάσεις της χρονιάς που θα τα αναδείξουν

Τα κοντά νύχια δεν είναι απαραίτητο να είναι βαρετά κι αυτά τα μανικιούρ είναι η πιο τρανή απόδειξη.

σχέδια για κοντά νύχια Pixel Formula

Μπορεί τα μακριά νύχια να είναι πιο εντυπωσιακά και eye-catching, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να μακρύνεις τα νύχια σου, δε γίνεται να υιοθετήσεις τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Παρακάτω σου αποδεικνύουμε το ακριβώς αντίθετο, παρουσιάζοντάς σου τα καλύτερα σχέδια για κοντά νύχια με βάση τα nail trends του 2022. Spoiler alert! Πολλά από αυτά είναι πολύ πιο όμορφα σε κοντά παρά σε μακριά νύχια. Enjoy!

Οι beauty insiders μίλησαν | Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2022

7 σχέδια για κοντά νύχια 2022

Negative Space

Loading...

Τα negative space σχέδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τις τελευταίες σεζόν. Τα αυθαιρετικά σχέδια με τις καμπυλωτές γραμμές και τις κουκκίδες δείχνουν πολύ cute στα κοντά νύχια και σίγουρα αξίζει να τα δοκιμάσεις.

Nostalgia

Loading...

Λουλούδια, χαρούμενες φατσούλες, ουράνια τόξα, ying-yang, πεταλούδες και κάθε λογής σχέδια που θυμίζουν τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 θα στολίσουν φέτος τα κοντά νύχια σου, μεταμορφώνοντάς τα στο πιο παιχνιδιάρικο "αξεσουάρ" σου.

Το viral TikTok hack που θα κάνει την επιδερμίδα σου τόσο λεία που θα ξεχάσεις το foundation

Over the top

Loading...

Φέτος, τα over the top μανικιούρ, που συνδυάζουν ποικίλα σχέδια, χρώματα και στιλ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και όπως βλέπεις δείχνουν εξαιρετικά ακόμα και σε πολύ κοντά νύχια.

Minimal

Loading...

Στον αντίποδα, φέτος θα δούμε και πολλά μίνιμαλ στιλ, όπως το '90s supermoderl nail look, αλλά και μανικιούρ σε barely there χρώματα, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις, αφού θα κάνουν τα νύχια σου να δείχνουν πολύ περιποιημένα και "καθαρά".

Dark & Mysterious

Loading...

Ούτε τα σκούρα χρώματα θα πρέπει να σε αποτρέπουν, αφού τυπικά δείχνουν πολύ πιο όμορφα στα κοντά νύχια. Φέτος τόλμησε navy, μπορντό ή ακόμα και κυπαρισσί αποχρώσεις.

Tiny French

Loading...

Ποιος είπε ότι δεν γίνεται γαλλικό σε κοντά νύχια; Υιοθέτησε την τάση του tiny french χρησιμοποιώντας λευκό ή ακόμα και μαύρο βερνίκι στην άκρη και σου υποσχόμαστε ότι θα είσαι η πιο κομψή της παρέας σου.

Bottleneck bangs, fluffy hair, bobs και όλες οι μεγάλες τάσεις στα μαλλιά για το 2022

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ