Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και έδωσε τις πιο ωραίες ιδέες για χτενίσματα

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το 2022 με ένα fresh cut.

Ελεονώρα Μελέτη | NDP

Μια μεγάλη αλλαγή αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, υποδεχόμενη έτσι το 2022 με ένα φρέσκο κούρεμα και εντελώς νέο στιλ.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως ανέφερε στην ανάρτηση μέσα από το κομμωτήριο που δημοσίευσε η ίδια στις 31 Δεκεμβρίου, θεωρεί γούρι και συμβολική κίνηση το κόψιμο των μαλλιών, αφού μαζί με τις (ταλαιπωρημένες) άκρες φεύγει και όλη η ενέργεια που φέρει κανείς. Έτσι, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να κόψει τα ημίμακρα μαλλιά της σε ένα κομψό μακρύ καρέ που ανέδειξε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Loading...

Όπως ήταν αναμενόμενο, έλαβε πολλά σχόλια θαυμασμού αλλά και πολλές ερωτήσεις από τις διαδικτυακές της φίλες, που αναρωτήθηκαν κατά πόσο είναι τελικά βολικό και ευέλικτο το συγκεκριμένο κούρεμα αλλά και αν τις συμβουλεύει να το τολμήσουν, μιας και θεωρείται αρκετά κοντό από πολλές γυναίκες.

Φυσικά, η παρουσιάστρια επανήλθε μόλις πριν λίγες ώρες όχι με μια, αλλά με 4 διαφορετικές προτάσεις χτενισμάτων ως απάντηση στις ερωτήσεις όλων εκείνων που δεν είναι σίγουρες για το πώς να διαχειριστούν μια lob κουπ.

Loading...

Ολόισιο με χωρίστρα στη μέση ή πλαϊνή φράντζα χτενισμένη ανοδικά, όμορφα waves αλλά και ίσια με γυριστές άκρες ήταν οι δικές της προτάσεις που απέδειξαν περίτρανα ότι το κοντό μαλλί δεν είναι καθόλου περιοριστικό ως προς τα χτενίσματα που μπορεί να υιοθετήσει κανείς. Απεναντίας, μπορούν να δείξουν ακόμα πιο κομψά και stylish σε κοντά μαλλιά.

Μάλιστα, η ίδια έδωσε και μερικά μικρά μυστικά που ακολουθεί μόνη της, όταν δεν είναι διαθέσιμος ο αγαπημένος της hairstylist, Θάνος Βογιατζής. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι είναι τυχερή καθώς έχει από τη φύση της ίσια μαλλιά με λεπτή τρίχα, οπότε δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα μετά το λούσιμο, παρά μόνο να φτιάξει τη χωρίστρα και να τα στεγνώσει με το σεσουάρ. Γι᾽αυτό άλλωστε θεωρεί ότι είναι το καταλληλότερο κούρεμα για αυτόν τον τύπο μαλλιών.

Από την άλλη, όταν θέλει να πετύχει το ελαφρύ σπάσιμο της φωτογραφίας, χρησιμοποιεί ένα σίδερο μαλλιών ή ψαλίδι για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, δεν ξεχνά να εφαρμόζει κάποιο styling προϊόν για κράτημα και λάμψη,

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ