Follow us

Η Bella Hadid επαναφέρει στο προσκήνιο το hair trend που λατρεύαμε σαν παιδιά

Θα το υιοθετούσες ξανά;

Bella Hadid Splash News/Ideal Image

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του στιλ της Bella Hadid είναι τα αξεσουάρ. Από claw clips και bucket hats, μέχρι μεταξωτά μαντήλια, το supermodel ξέρει πολύ καλά ποιες είναι εκείνες οι τελικές πινελιές που θα απογειώσουν κάθε street style look του.

12 celebrities που αποδεικνύουν ότι οι αφέλειες ταιριάζουν και στα σγουρά μαλλιά

Bella, the trend setter

Η νέα της στιλιστική πρόταση φέρνει στο προσκήνιο ένα -καλώς;- ξεχασμένο hair accessory, τη λεπτή, πλαστική στέκα.

Loading...

Σε αρκετές πρόσφατες street style φωτογραφίες, η Bella απεικονίζεται να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Los Angeles, έχοντας μαζέψει πίσω τα μακριά μαλλιά της με μία λεπτή στέκα, ακριβώς όπως κάναμε στο σχολείο όταν ήμασταν παιδιά. Τα χρώματα της επιλογής της; Μεταλλικό ασημί και μαύρο.

Η Bella Hadid επαναφέρει στο προσκήνιο το hair trend που λατρεύαμε σαν παιδιά

Το Y2K στιλ της συμπληρώνουν τα παραλληλόγραμμα γυαλιά υλίου, οι μεγάλοι κρίκοι, το χαρακτηριστικό κολιέ με το όνομά της, το crop top και το χαμηλόμεσο φαρδύ παντελόνι. Σε άλλες φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά φαρδύ πουκάμισο ανδρικού τύπου, baggy παντελόνι και chunky κοσμήματα.

Το χτένισμα που θα σε αναδείξει σε beauty icon ακόμα και με 50% υγρασία

Οι στέκες του 2022

Τις τελευταίες σεζόν, είδαμε τις στέκες να κάνουν δυναμικό comeback, με την τάση ωστόσο να καλεί για τα φαρδιά και συχνά pillowy headbands, που αγαπούσε η Blair Waldrof στο Gossip Girl. Φέτος, όπως μαρτυρά η trend-setter Bella, θα δούμε τον πιο αδύνατο πρόγονό τους, που καλεί για πιο cool '00s inspired εμφανίσεις.

Loading...

Να σημειωθεί βέβαια ότι πέρυσι το καλοκαίρι, η Bella είχε φωτογραφηθεί φορώντας μια νοσταλγική στέκα-χτενάκι, ένα αξεσουάρ που, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχει γίνει ξανά mainstream.

Sarah Jessica Parker | Το γαλλικό lip gloss που έχει πάντα μαζί της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ