Follow us

Το ολοκαίνουριο Lounge77 Hair Salon στο Χαλάνδρι θα σε κάνει να νιώσεις "σαν στο σπίτι σου"

Ένας εναλλακτικός χώρος ομορφιάς και ευεξίας που θα σε κάνει να θες να πηγαίνεις συνέχεια - ακόμα και για έναν καφέ.

Lounge77

Τα haircare, vegan προϊόντα της AVEDA τα γνωρίζεις: Η φροντίδα και η προσοχή που δίνει το brand τόσο στα μαλλιά και στο τριχωτό όσο και στο περιβάλλον, αποτελούν τα κύρια μελήματά του και κεντρικές αξίες του.

Τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τα εν λόγω προϊόντα σε έναν ολοκαίνουριο, εναλλακτικό χώρο ομορφιάς και ευεξίας που βρίσκεται σε ένα από τα πιο cool προάστια της πόλης, το Χαλάνδρι.

Ο λόγος για το Lounge77 Hair Salon, ένα κομμωτήριο που συνδυάζει τις φυσικές επιταγές και τη vegan φιλοσοφία της AVEDA, με την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία και τη μοναδική αισθητική των έμπειρων hair stylists.

Loading...

Το Lounge77 έχει στόχο να μετατρέψει την περιποίηση μαλλιών σε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, άνεσης, και διασκέδασης σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση της Aveda. Η εξειδίκευση και πολυετής εμπειρία στο χρώμα πλαισιώνονται από υπηρεσίες κουρέματος, styling και θεραπειών, ενώ άνετα μπορείς να το επισκεφτείς με το αγόρι σου, αφού παρέχονται και υπηρεσίες grooming από τον expert barber Γιώργο Τσιαμούλη.

Loading...

"Το Lounge77 είναι το σπίτι μας, και έτσι θέλουμε να νιώθουν όλοι όσοι μας επισκέπτονται, είτε έχουν ραντεβού για να περιποιηθούμε τα μαλλιά τους, είτε απλά περάσουν για να πιούνε έναν καφέ, ένα τσάι ή ένα ποτό παρέα με εμάς",λέει η Χαρά Τσιαμούλη, Certified Color Trainer της AVEDA στην Ελλάδα και δημιουργός του νέου αυτού χώρου ομορφιάς.

Loading...

Μην περιμένεις άλλο, κλείσε το συντομότερο το ραντεβού σου στο 216 9006786 ενώ στο Ig page τους μπορείς να δεις ακόμα περισσότερα για την όμορφη δουλειά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ