Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Τα 3 άκρως θηλυκά αρώματα που δεν λείπουν ποτέ από το καμαρίνι της

"Έχω ρίξει βουτιά σε αποθήκη ψάχνοντας άρωμα συγκεκριμένο".

Ελένη Μενεγάκη άρωμα Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης των καλών αρωμάτων, όπως έχει πει επανειλημμένα στον αέρα της εκπομπής της. "Είμαι ο πιο τρελαμένος άνθρωπος με τα αρώματα από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι", είχε πει. "Με τραβάνε από τη μύτη. Τι βγήκε τώρα; Τι έχω ξεχάσει από τα παλιά; Γιατί εγώ ψάχνω και τα παλιότερα. Παιδιά, το καλό το άρωμα δεν έχει εποχή και χρόνο, να το ξέρετε".

Μαριάννα Τουμασάτου | Αυτό είναι το μεθυστικό άρωμα που φοράει εδώ και 20 χρόνια

"Έχω ρίξει βουτιά σε αποθήκη ψάχνοντας άρωμα συγκεκριμένο κι έχω θερμοπαρακαλέσει να μου ανοίξουν τις αποθήκες τους. Κι όλα αυτά για τα αρώματα. Με τα αρώματα έχω ψύχωση. Μου αρέσουν πάρα πολύ", εξομολογήθηκε.

Τα αγαπημένα αρώματα της Ελένης Μενεγάκη:

Idôle Eau de Parfum, Lancôme

Loading...

"Καθαρό¨και λαμπερό με άρωμα τριαντάφυλλου, γιασεμιού και chypre, το Idôle είναι το πιο μεθυστικό eau de parfum που θα μυρίσεις ποτέ.

La Vie Est Belle, Lancôme

Loading...

Το αγαπημένο άρωμα της Julia Roberts είναι εκείνο που αγαπά και η Ελένη Μενεγάκη. Fun fact! Αναδεικνύεται από το συμπύκνωμα ίριδας, του άνθους της ευτυχίας και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη Lancôme από τρεις από τους σπουδαιότερους αρωματοποιούς της Γαλλίας.

Miss Dior Eau de Parfum, Dior

Loading...

Ο μεθυστικός και αναζωογονητικός, λουλουδάτος ανεμοστρόβιλος του Miss Dior Eau de Parfum έχει ενθουσιάσει την ξανθιά παρουσιάστρια, κερδίζοντας μια θέση στη συλλογή της.

Δέσποινα Βανδή | Το νέο μανικιούρ της έχει το πορτραίτο της από την "Αυλή του Παραδείσου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ