Η Kristen Stewart έκοψε τις αφέλειες που θα βλέπεις παντού φέτος

Και είναι συνδυασμός δύο διαφορετικών στιλ αφελειών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Όταν αναφερόμαστε σε διάσημες που κάνουν συχνές αλλαγές στα μαλλιά τους, η Kristen Stewart είναι σίγουρα μια από αυτές που θα μας έρθει στο μυαλό. Η ηθοποιός έχει τολμήσει με μεγάλη επιτυχία μερικά από τα πιο edgy hairstyles που έχουμε δει, περνώντας από το buzz cut στο θηλυκό, retro-inspired look σε strawberry απόχρωση με μεγάλη άνεση.

Επομένως, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι έκοψε αφέλειες όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί πάνω της. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός υιοθέτησε πριν λίγες μέρες ένα ιδιόρρυθμο στιλ για τις αφέλειές της, που είχαν διάφορα μήκη. Οι μπροστινές αφέλειες ήταν κομμένες σε ένα μήκος και έφταναν αρκετά εκατοστά πάνω από τα φρύδια της ενώ οι υπόλοιπες ήταν αρκετά μακρύτερες και πλαισίωναν το πρόσωπό της με ένα πολύ παιχνιδιάρικο ύφος. Μήπως ήθελε να συνδυάσει δύο στιλ σε ένα (blunt micro fringe και curtain bangs);

Το top-knot που είχε κάνει στα μαλλιά της, μαζεύοντάς τα ψηλά στο κεφάλι, ανέδειξε ακόμα περισσότερο τις νέες αφέλειες αλλά και τα χαρακτηριστικά της, ενώ άλλη μια λεπτομέρεια που προσέξαμε είναι ότι ήταν βαμμένες από τη ρίζα τους σε ένα buttery blonde χρώμα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά της που ήταν πιο σκούρα στις ρίζες.

7 χτενίσματα για τα καρέ μαλλιά σου με έμπνευση από την Kaia Gerber

Δες το αποτέλεσμα: