Follow us

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, χρειάζεσαι αυτό το primer στη ζωή σου

Διάβασε

Χαρίζει ματ όψη, μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ και -το σημαντικότερο- μειώνει τις ατέλειες.

primer για λιπαρό δέρμα Istock Photo

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Ξέρουμε πολύ καλά πως το να βρίσκεις προϊόντα ομορφιάς που σού ταιριάζουν είναι πρόκληση. Γι' αυτό κι εμείς ψάχνουμε και δοκιμάζουμε κάθε νέο λανσάρισμα, έτσι ώστε να μπορούμε να σου προτείνουμε τα καλύτερα. Αυτή τη φορά, μία θέση στο νεσεσέρ μας κέρδισε ένα νέο primer για λιπαρό δέρμα, το οποίο εκτός από το ότι σταθεροποιεί το μακιγιάζ, χαρίζει επίσης ματ όψη στην επιδερμίδα, μειώνοντας τις ατέλειες και τη λιπαρότητα. Κι όλα αυτά, χάρη στα πολύτιμα δραστικά skincare συστατικά, που περιέχει.

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτή είναι η καλύτερη mascara για όγκο και μήκος τώρα

Το καλύτερο primer για λιπαρό δέρμα που θα δοκιμάσεις ποτέ

Φυσικά αναφερόμαστε στο ολοκαίνουριο Photo Finish Control Mattifying Primer της Smashbox, το οποίο είναι πολλά παραπάνω από ένα κοινό primer.

Το δοκιμάσαμε | Το viral προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που όντως αξίζει να αγοράσεις

Εκτός από το ότι βοηθά στην εύκολη εφαρμογή του μακιγιάζ και του προσφέρει μεγάλη διάρκεια, χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Αυτό που λατρέψαμε στη σύνθεσή του είναι τα δραστικά συστατικά που περιέχει, όπως η αμαμυλίδα, το σαλικυλικό οξύ aka το ιερό δισκοπότηρο στην περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας, και ο ψευδάργυρος, που βοηθούν στη μείωση των ατελειών και τον έλεγχο της λιπαρότητας.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, χρειάζεσαι αυτό το primer στη ζωή σου

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το επανασταστικό αυτό primer είναι εμπλουτισμένο με Silkscreen Complex κι έτσι δημιουργεί μια μεταξένια ασπίδα προστασίας που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, βελτιστοποιεί την υφή της και την ενδυναμώνει απέναντι στην περιβαλλοντική μόλυνση και το μπλε φως. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Trust us | Βρήκαμε το foundation που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν έχεις ακμή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ