Follow us

Τέλος τα μακριά μαλλιά τη Τζένη Καζάκου | Αυτό είναι το νέο της look

Η Τζένη Καζάκου επέλεξε ένα δυναμικό κούρεμα που της ταιριάζει πολύ.

Τζένη Καζάκου NDP

Η ηθοποιός Τζένη Καζάκου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' και στην Ελένη Βουλγαράκη. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς ''Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα'' μίλησε για τη ζωή της μετά την μεγάλη δημοσιότητα που τις χάρισαν οι πρώτες της δουλειές. Αναφέρθηκε στους γονείς και τους φίλους της με ειλικρίνεια. Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν το νέο της look.

To edgy κούρεμα που επέλεξε η Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου έχει τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω της τόσο με το υποκριτικό ταλέντο της όσο και το στιλ της. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως ''Dark Princess'' κάτι που θα δεις να αναγράφεται και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Rock αισθητική και μία σκούρα παλέτα στα μινιμαλιστικά ρούχα της θα σε κάνουν γρήγορα να καταλάβεις πως η νεαρή ηθοποιός διαφέρει. Μάλιστα, για να εξελίξει ακόμα περισσότερο το look της αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της.

Η ίδια άφησε πίσω της τις μεσαίου μάκρους μπούκλες της και στην κάμερα της χθεσινής εκπομπής εμφανίστηκε με το νέο της beauty look. Η Τζένη Καζάκου έκοψε τα μαλλιά της σε αρκετά πιο κοντό μάκρος.

Loading...

Η ίδια προτίμησε ένα κοντό καρέ κούρεμα με ίσιες μύτες, χωρίς layers. Πρόκειται για ένα δυναμικό hairlook, που προσφέρει ακόμα περισσότερους πόντους στις εμφανίσεις της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ