Follow us

New York Fashion Week | 3 hair trends που -όντως- μπορείς να υιοθετήσεις

Δες ακριβώς πώς να τα αντιγράψεις.

TRESemmé

Ανάμεσα σε περίτεχνα updos, extravagant wet hair looks και ιδιαίτερες πλεξούδες, τα χτενίσματα που προτείνουν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές στα shows τους είναι συχνά πολύ δύσκολο να υιοθετηθούν IRL. Στη φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης όμως υπήρχαν τρία Y2K inspired χτενίσματα, τα οποία ξεχώρισαν και μπορείς -όντως- να αντιγράψεις.

Η Global Stylist του TRESemmé, του επίσημου χορηγού της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για 28 σεζόν, Justine Marjan μοιράζεται μαζί μας τα βήματα για να δημιουργήσουμε τα 3 πιο trending χτενίσματα του 2022:

Spikey Crown

New York Fashion Week | 3 hair trends που -όντως- μπορείς να υιοθετήσεις

Εφάρμοσε τον αφρό TRESemmé Volume & Lift στο μπροστινό μέρος των μαλλιών και στην συνέχεια χώρισέ το 4 τμήματα. Χρησιμοποίησε μια μια χτένα με λεπτά δόντια για να βουρτσίσεις κάθε τμήμα στην ίδια ευθεία με τα αφτιά και στερέωσε με λαστιχάκια. Εφάρμοσε τον αφρό σε κάθε τμήμα μαλλιών και άφησε να στεγνώσει πριν τα στριφογυρίσεις σε 2 ή 3 μέρη και στερεώσεις με τσιμπιδάκια.

Model off-duty Bun

TRESemmé

Ψέκασε σε βρεγμένα μαλλιά τον αφρό TRESemmé Curl Mousse και εφάρμοσε μερικές σταγόνες από το TRESemmé Keratin Smooth Oil για να ξεχωρίσεις τις μπούκλες όταν στεγνώσουν. Πιάσ' τες στο επάνω μέρος του κεφαλιού, αφήνοντας μερικές τούφες ώστε να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Στρίψε τα μαλλιά σε έναν κότσο, στερεώνοντας με τσιμπιδάκι κι ολοκλήρωσε το look με την λακ TRESemmé Flawless Volume.

90s Big Blowout

TRESemmé

Εφάρμοσε τον αφρό TRESemmé Volume & Lift σε βρεγμένα μαλλιά εστιάζοντας στις ρίζες. Στέγνωσε με μια στρογγυλή βούρτσα και ασφάλισε κάθε τμήμα με τσιμπιδάκια μέχρι να κρυώσει. Ψέκασε τα μαλλιά με την λακ TRESemmé Flawless Volume, αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια, τίναξε τις μπούκλες και ολοκλήρωσε χρησιμοποιώντας περισσότερη λακ, εφόσον χρειάζεται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ