Follow us

Crimped Hair | To 90s χτένισμα επιστρέφει και είναι πιο fashion-approved από ποτέ

Όταν ο οίκος Versace το υιοθετεί ως το κύριο χτένισμα της νέας του καμπάνιας, δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε.

hair Splash News / Ideal Image

Αν είσαι παιδί των 90s δεν μπορεί να μην θυμάσαι τα crimped hair, τον έντονο κυματισμό που κάναμε συχνά στα μαλλιά μας με τη βοήθεια της... τοστιέρας.

Επρόκειτο για ένα styling tool που "έψηνε" τα μαλλιά με στόχο να τους δώσει αυτό το εφέ του πολύ έντονου κυματισμού που θύμιζε γοργόνα. Ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο φυσικά, αν θες τη γνώμη μου, μιας και έκαιγε τόσο πολύ την τρίχα που την άφηνε συχνά αφυδατωμένη και ολότελα ξηρή.

Το χτένισμα της Jennifer Lopez θα σε κάνει να νοσταλγήσεις τα 90s

Ίσως ήταν και ένας από τους λόγους που το συγκεκριμένο χτένισμα βρέθηκε για αρκετά χρόνια στην αφάνεια... μέχρι πριν λίγους μήνες, όταν έκανε την επανεμφάνισή του στα κεφάλια πολύ διάσημων stars. Kendall Jenner, Kim Kardashian, Jennifer Lopez ήταν μερικές μόνο από τις stars που το προτίμησαν για τις βραδινές τους εμφανίσεις. Με αποκορύφωμα τις αδελφές Hadid, που φωτογραφήθηκαν ως άλλες "δίδυμες θεές" στην πρόσφατη καμπάνια του οίκου Versace με, τι άλλο, crimped hair.

Kim Kardashian | Δεν θα πιστέψεις τον ευρηματικό τρόπο που χρησιμοποίησε για να κάνει κυματιστά τα μαλλιά της

Loading...

Την αποκάλυψη ενός sneak peak της καμπάνιας έκανε η σχεδιάστρια Donatella Versace πριν λίγες ώρες, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο αδελφών, συνοδευόμενη από τη λεζάντα "My Versace Goddesses". Και η Bella και η Gigi είχαν πολύ μακριά, κυματιστά μαλλιά που έφταναν μέχρι τη μέση τους. Αν ο οίκος "εγκρίνει" τα crimped hair και τα χρησιμοποιεί ως το κύριο χτένισμα της καμπάνιας του, γιατί όχι κι εμείς;

Θυμήσου τις stars που το ενέταξαν στις βραδινές τους εμφανίσεις:

Loading...
Loading...
Loading...

Και δες παρακάτω μερικά tips για να κάνεις μόνη σου κυματιστά μαλλιά σαν κομμωτηρίου, χωρίς την "τοστιέρα":

Πλέξε τα μαλλιά σου σε πολύ λεπτά κοτσιδάκια και "πάτησε" τα από πανω με την ισιωτική σου για να ζεσταθούν και να "κάτσουν". Στη συνέχεια, περίμενε λίγη ώρα πριν τα λύσεις και έπειτα ψέκασέ τα με ένα setting spray ή λακ για μεγαλύτερο κράτημα και διάρκεια στο χτένισμα. Μεγάλη προσοχή: Πριν το χτένισμα εφάρμοσε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν που όχι μόνο θα θρέψει και θα ενυδατώσει τα μαλλιά αλλά και θα αποτρέψει τη θερμότητα να ταλαιπωρήσει (πολύ) την τρίχα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ