Follow us

Τι χτένισμα να κάνω στο γραφείο; Η Ελένη Μενεγάκη προτείνει 5 chic χτενίσματα για κάθε ημέρα

Πάρε ιδέες από την παρουσιάστρια για να έχεις πάντα τα πιο προσεγμένα μαλλιά στο γραφείο.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, για τα μακριά, ξανθά και πολύ λαμπερά μαλλιά της, που κάνουν ακόμα και ορκισμένες μελαχρινές να θέλουν να τα αποκτήσουν. Η ίδια όμως δεν φαίνεται να θέλει να πειραματίζεται πολύ με αυτά, εξού και μένει πιστή στο ίδιο χρώμα, μήκος και χτένισμα τα τελευταία χρόνια.

Ιδίως αναφορικά με τα χτενίσματα, το go-to hair look της είναι ένα ανέμελο hairstyle με ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες, ενώ σχεδόν πάντα τα αφήνει ελεύθερα να πλαισιώνουν τους ώμους της.

Πώς ένα "βαρετό" χρώμα έγινε η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στα νύχια για το '22

Με μια μικρή αναζήτηση όμως στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσεις ότι η παρουσιάστρια έχει τις πιο ωραίες ιδέες για χτενίσματα, που μάλιστα μπορείς να κάνεις όχι μόνο στις βόλτες σου, αλλά και στο γραφείο. Είναι πανεύκολα, μπορούν να γίνουν σε λίγα λεπτά ενώ είναι όσο θηλυκά πρέπει, για να μπορείς να τα υιοθετήσεις όπου κι αν εργάζεσαι.

Εάν είσαι από εκείνες που κάθε πρωί σπάνε το κεφάλι τους για το τι χτένισμα να κάνουν, τα παρακάτω σε ενδιαφέρουν πολύ.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 5 ιδέες με ιδέες χτενισμάτων που μπορείς να υιοθετήσεις για κάθε μέρα στο γραφείο:

#1. Half-up + curtain bangs

Ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα, καθώς όταν τα μαλλιά είναι πιασμένα μισά-μισά αναδεικνύουν το πρόσωπο χωρίς να "κρύβονται", πράγμα που θα συνέβαινε αν τα έπιανες όλα πάνω. Και όταν έχεις ωραία μαλλιά, δεν θες να κρύβονται, σωστά; Οι πλαϊνές αφέλειες δίνουν μια χαριτωμένη πινελιά στο όλο look και το κάνουν πιο σύγχρονο.

Loading...

#2. High pony + bangs

Αν πάλι διανύεις μια από τις bad hair days που συμβαίνουν σε όλες μας, πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά. Απλά, άφησε και πάλι πλαϊνές αφέλειες ή μικρά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου, ώστε να χαρίσεις στο χτένισμα μια πιο stylish πινελιά.

Spikey Buns | Το hair trend που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fashionistas τελευταία

Loading...
Loading...

#3. Sleek straight με γυρισμένες άκρες

Τα ίσια μαλλιά είναι πολύ ωραία, όμως σε κάποιες γυναίκες ενδέχεται να δείχνουν φλατ, χωρίς όγκο και ιδιαίτερη κίνηση. Αν λοιπόν θες να δοκιμάσεις ένα πιο sleek look χωρίς όμως να χάσεις όγκο, μπορείς να τα ισιώσεις και να γυρίσεις με το πιστολάκι τις άκρες προς τα μέσα. Αυτό ακριβώς κάνει και η παρουσιάστρια, δίνοντας το απαραίτητο twist στο χτένισμά της.

Loading...

#4. Messy low bun

Διαχρονικά κομψό αλλά και πολύ στη μόδα, ο χαμηλός και κάπως ατημέλητος κότσος προτιμάται πάντα από τα μεγαλύτερα top models, ενώ ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Μην ξεχάσεις να τραβήξεις μερικά τουφάκια ή να αφήσεις αφέλειες για να πετύχεις το look.

Loading...

#5. Braided half-up

Ένα κατεξοχήν ρομαντικό hairstyle, που άνετα θα μπορούσες να κάνεις και σε ραντεβού με τον φίλο σου αλλά και σε ένα after-office drinks evening. Απλά, πλέξε δύο μπροστινές τούφες σε λεπτά κοτσιδάκια και στερέωσέ τα στο πίσω μέρος με ένα διάφανο ή μαύρο λαστιχάκι, ή ακόμα και με hair pins. Μοιάζει λίγο με crown, όχι;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ